Den nye yndlingspalette (den er billig)

zoeva øjenskygger

Zoeva palette

Så for søren. Det var da også på tide, at jeg fik købt mig en ny øjenskygge palette, hva? ;-)

Altså jeg er virkelig godt klar over, at jeg har ALT for mange øjenskygger, og at jeg sikker aldrig får brugt dem alle så meget, at jeg rammer bunden. Men hvis der er én ting, jeg bare ikke kan stå for, og egentlig aldrig kan få nok af, så er det bare øjenskygger.

Men er denne nye palette ikke også bare super flot?

Jojojo, og jeg har brugt den hver eneste dag i sidste uge.

Læs også: Sådan sparer du penge på din foundation

zoeva øjenskygge palette

For ikke nok med at alle farverne bare er vildt fine – de er også ekstremt nemme at arbejde med. Der er ikke noget værre end en “tør” øjenskygge. Disse har den perfekte konsistens, hvis det giver mening. De glider let hen over øjet, og sætter sig ikke i en klump, der hvor man først placere øjenskyggen på øjet – det er nok faktisk det værste. En øjenskygge skal være nem at “blende” (hvad er det danske ord for det?).

Læs også: En billig og god øjenskygge palette

zoeva øjenskygge palette

Paletten er fra Zoeva, som er et mærke jeg først lærte at kende på grund af deres super gode makeup børster, som man kan få til helt fine priser. Jeg var ikke helt sikker på, om jeg turde prøve makeup der fra. Det var lige indtil, at der var en del af de der Youtubere, som snakker om makeup, der anbefalede netop denne Zoeva palette.

Så jeg satsede på, at det nok skulle gå. Og det gik.

Men det beste ved det hele er, at den virkelig ikke var særlig dyr. Den kostede nemlig under 200 kr! Det er altså vildt billigt, når man tænker på, hvor mange øjenskygger der er, og hvor god kvaliteten af dem er.

Jeg købte min palette på Beautybay.com, men der har de den desværre ikke længere. Men du kan heldigvis finde den på Zoevas egen hjemmeside, dog er den lidt dyrere derinde.

Læs også: Den lækreste håndcreme

zoeva øjenskygge palette

gigi hadid gif

Mig når jeg får en nye øjenskygge palette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *