Serial podcast

serial podcast

Serial podcast

Når det kommer til podcasts, har jeg faktisk altid været lidt ligeglad. Men efter at have hørt om “Serial” igen og igen, besluttede jeg mig for at give det en chance, hvilket jeg er så glad for, at jeg gjorde.

Serial podcastet fortæller en sand historie og et mord der skete i 90’erne i USA. En ung fyr bliver beskyldt for at have dræbt sin ekskæreste, men har han i virkelighed gjort det? Fortælleren giver os lyttere en hel masse facts og interviews, der gør, at man hele tiden bliver i tvivl om, hvad man selv tror er rigtigt og forkert.

Da jeg lyttede til podcastet var jeg slet ikke i tvivl om hvad jeg mente, men så kom der nye facts frem, og så var jeg pludselig helt forvirret om hvad jeg selv troede på.

Jeg vil helt klart anbefale dette podcast, hvis du, som jeg, elsker mordgåder, hvor man skal tænke en hel del over de facts man får leveret. Jeg lyttede til det imens jeg sad i sofaen, og lavede ingenting. Jeg kunne simpelthen ikke lave andet end bare at lytte, fordi det var så spændende.

Dem der har lavet podcastet, har også lavet en ny sæson, men det er ikke en fortsættelse på denne historie. Denne gang handler det om en anden gut, der er blevet beskyldt for noget, som han måske ikke har gjort. Det må du bedømme ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *