Westworld på HBO – en serie du må se

westworld serie

Westworld på HBO – go go go!

Nu er jeg endelig blevet sådan helt rask igen. Ingen hovedpine, og faktisk har jeg heller ikke så ondt i mine tænder mere – fantastic! Aner du ikke, hvad jeg snakker om? Jeg kom med lidt klynk i dette indlæg: Jeg har lidt ondt af mig selv.

Men hold nu op, hvor har jeg set mange afsnit af alle mine serier, imens jeg har ligget under dynen. Hvad kan man lave udover at sove og se serier? Der blev set Bones, Broen, Paranoid og Black Mirror – serier jeg sikkert kommer til at snakke mere om herinde.

Man skulle virkelig tro, at jeg havde brændt min serie app ned med alle de afsnit, jeg har tilføjet til den haha! Og så er det lidt sjovt med den app, for jeg har virkelig fået lokket mange af mine venner til også at bruge den. Jeg er nemlig ikke den eneste serienørd derude ;-)

Læs også: Den mest realistiske kærlighedsserie

westworld på hbo

Men denne gang, kunne jeg meget godt tænke mig at fortælle jer om en nye serie. Serien hedder Westworld, og kan findes på HBO.

Westworld er en helt fantastisk serie. Serien er ufattelig smuk, og musikken i serien er endnu bedre. Det er sådan rigtig film musik, hvilket bare sætter prikken over i’et på hvert afsnit. Der er også flere gange, hvor de bruge kendte kunsteres musik (Amy Winehouse og Radiohead bland andet), men hvor det bliver spillet med klaver, så det passer ind i seriens stil.

Læs også: Scream sæson 2

westworld

Men udover, at det er en meget smuk serie, så er handlingen også helt fantastisk. Der er et meget originalt plot, hvis du spørger mig. Jeg vil meget gerne fortælle om handlingen bedst muligt, men jeg er sikker på, at det kommer til at lyde meget mærkeligt – hæng i!

Serien handler om en helt unik western forlystelsespark, hvor folk tager til for at slippe tøjlerne og gøre lige hvad de har lyst til. De kan skyde folkene i forlystelsesparken, tage dem til fange, “hygge” sig med dem og meget andet. Alt dette kan de gøre, fordi i denne verden, er menneskerne robotter, som hver dag vågner og har glemt alt. Det hele starter bare forfra. Men robotterne er bygget så nøjagtigt, at de virker mere og mere menneskelige, hvilket jo kan blive en ulempe. Total teaser haha ;-)

Hvert afsnit er meget spændene, og det er sket så mange gange, at der har været det sygeste plot twist, og jeg har siddet tilbage med åben mund. Man ved nemlig slet ikke, hvad der kan ske af syrede ting i denne serie, og det bliver kun vildere og vildere. Lige nu er jeg nået til et sted i serien, hvor jeg er så forvirret, men jeg tror alligevel jeg har en idé om, hvad der lige foregår.

Læs også: Endnu en god serie med zombier

westworld hbo

Jep, det lyder meget forvirrende, men så snart i serien serien, forstår i hvad jeg mener! I promise. Og det kan måske lyde lidt underligt med en serie om robotter og sådan. Men giv den en chance, for jeg troede virkelig heller ikke på, at det var en serie for mig, men jeg tog i den grad fejl. Den er bare for vild.

Og nå ja, så er danske Sidse Babett Knudsen med i den, og hun er altså lidt badass woman deri. Og og og mega seje Anthony Hopkins er også med.

Læs også: 8 afsnit du skal se NU!

Har du set Westworld?

hbo serie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *