Her skal du købe dine vinyler i Århus

rolling stones vinyler

Rolling Stones Black and Blu vinyl her.

Vinyler i Århus

Måske du har en gammel pladespiller til at stå, eller måske kender du nogen der har en, der bare står og samler støv? Find den frem, og pust støvet af den!

Jeg er personligt helt tosset med min pladespiller, og jeg hører musik på den nærmest hver eneste dag siden jeg huggede den fra mine forældre. For mig handler det ikke om at være en af de hipster typer, der hører gammel musik. Nej, for mig handler det om sjælen i pladespilleren og den lækre lyd.

Læs også: Julegaver part 2: Taylor Swift vinyl

Snu som jeg er, huggede jeg ikke kun den lækre B&O pladespiller fra mine forældre, men også en masse af deres plader. Der er en masse lækre kunstnere, men der var dog også en del plader, som manglede i min samling. Så da mine veninde og jeg rendte rundt i Århus i weekenden, skulle vi selvfølgelig se om vi kunne finde nogle af de plader vi lige stod og manglede til samlingen.

Vi var et smut forbi Dandelion Records i Borggade 5 Århus c. Og jeg skal da nok lige love for, at der var nok plader at vælge imellem! Der var proppet med vinyler over det hele, hvilket kun var super fedt. Jeg gik dog lidt ind med en mission om at finde nogle Rolling Stones plader, da jeg ELSKER The Rolling Stones. Der blev fundet 9 Stones, købt 9 Stones og en Tracy Chapman plade. Succes!

Læs også: Hvis du er er vild med Rock N’ Roll

Så hvis du også vil udvide pladesamlingen kan jeg klart anbefale dig at smutte forbi Dandelion Records. Gutten der arbejde derinde, var også sød til at spørge ind til, hvilke plader, vi ledte efter. Han fik da fundet nogle gode Rolling Stones plader til mig ;-)

Hvis du gerne vil anskaffe dig en pladespiller, kan du købe en her til 399 kr.

Læs også: Vild med vinyl

rolling stones vinyler

Rolling Stones Let it bleed vinyl her.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *