Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Vild med mord.. - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Vild med mord..

American Psycho

 (Billede fra American Psycho – fundet på Pinterest)

Jeg er vild med mord. Det bliver jeg nok nødt til at uddybe en smule, så jeg ikke lyder som en psykopat. Jeg er selvfølgelig ikke vild med når folk bliver myrdet, men jeg synes simpelthen baggrunden for mord, er noget af det mest spændende nogensinde.

Dokumentarer om mordgåder, hvorfor en person har myrdet hele sin familie og lignende elsker jeg at se. Jeg kan bare rigtig godt lide psykologien bag det hele. Der er så mange spørgsmål i mit hoved, når jeg får forklaret en mordsag i en dokumentar eller lign. Hvorfor gjorde han/hun det? Hvordan er morderen vokset op? Hvad er beviserne? Hvordan blev det opdaget? osv. Af denne grund elskede jeg selvfølgelig også at have psykologi i skolen, da psykologien bag mord var et af vores mange spændende emner. Selv i min srp-opgave valgte jeg at skrive om psykopati, med henblik på mord. Til den analyserende del læste jeg bogen American Psycho, som virkelig er en god bog, hvis du også kan lide at læse om psykopati og mord, som jeg.

American Psycho er ikke kun spændende, men også ekstremt klam og meget detaljeret – på den klammeste måde man overhovedet kunne forestille sig. Men alligvel kunne jeg rigtig godt lide den. Gør det mig til lidt af en psykopat? Filmen er også super god, men slet ikke ligeså detaljeret som bogen (heldigvis), så hvis du er lidt sart, vil jeg anbefale dig at se filmen og ikke læse bogen.

facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *