Tunfrikadeller

tunfrikadeller

Lækre og nemme tunfrikadeller

Efter mit indlæg om sund mad, var mange nysgerrige efter, hvordan jeg lavede mine tunfrikadeller. Så her får i altså en opskrift på de nemmeste tunfrikadeller i hele verden.

Du skal bruge

  • En dåse tun
  • Et kvart løg (eller mere, hvis du ønsker)
  • Et æg
  • En spiseske havregryn
  • To spiseskeer mel
  • Salt og peber efter smag

Sådan gør du

Tøm dåsen for tun og kom tunen i en skål sammen med et æg. Tilføj løg, havregryn og mel, og miks det sammen. Put salt og peber i efter smag, og du er klar til at lave tundellerne. Varm en pande op og tilføj fedtstof. Jeg brugte kokosolie, men du kan bruge lige hvad du har lyst til. Form tunfarsen og placer dem på panden. Nu skal de bare vendes ligesom almindelige frikadeller, og så er de klar til at spise. Velbekomme!

facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *