Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Tip til billige møbler online - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Tip til billige møbler online

ANNONCE
marshall højtaler

Møbler til mit nye værelse

I weekenden flyttede jeg væk fra centrum af Århus. Nu bor jeg for alvor i Åbyhøj, som er så meget hyggeligere end jeg havde forventet. Jeg er næsten på plads inde på mit værelse, men på grund af et par kvm mere overvejer jeg at kigge på møbler online. En flot stol til mit værelse, et tæppe eller endda en sofa ville der være plads til. Desværre kan det være ret dyrt, når man lige nu lever af en SU. Heldigvis findes der jo billige møbler!

Jeg har kigget lidt på ebuy24.dk, som har en helt masse godt på deres hjemmeside. Når jeg kigger på deres møbler online, sidder jeg og forstiller mig hvorhenne de forskellige ting kunne stå på mit nye værelse. Især mange af deres kommoder er vildt fine! Dog står jeg ikke lige og mangler en kommode, så det kan altså være ret farligt at begynde at kigge på.

billige møbler

Men denne omgangs luren efter billige møbler har været med henblik på en flot sofa eller stol, og dem har de virkelig mange af og i en masse flotte farver. Jeg har længe tænkt over om det ville være bedst med en sofa på mit værelse eller en stol. Men jeg har besluttet mig for, at en stol nok ville være bedst i denne omgang, da vi har en fælles sofa i vores stue.

Hvis jeg skal have en stol på værelset skal det enten være en i en frisk farve eller en helt simpel grå eller sort stol. Der kan jeg ikke rigtig bestemme mig. Nogle ideer?

marshall højtaler

Jeg glæder mig super meget til at fortælle dig mere om mit nye værelse i Åbyhøj, og til at vise dig billeder af mit nye værelses indretning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *