5 ting du kan lave ALENE i sommerferien

sommerferie

Disse ting kan du lave alene i din sommerferie

Jeg har nu officielt sommerferie! 6 dejlige uger helt uden skole. Det bliver dog ikke 6 uger uden arbejde, da har planer om at arbejde meget på bloggen, men også på et projekt, jeg er igang med. Det er et projekt, som jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om meget snart.

Faktisk har jeg slet ikke nogen vilde planer for denne sommer. Jeg ved bare, at jeg skal hygge mig rigtig meget og måske også få set lidt ting rundt omkring i Århus. Men måske ved du heller ikke rigtig lige hvad du skal give dig til her i ferien? Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave en lille liste med ting, du kan lave helt alene i sommerferien. Ok, du kan selvfølgelig også lave disse ting med familie og venner, men disse ting er bare nogle af dem, jeg slet ikke har noget imod at gøre helt alene.

Læs også: Ting du kan lave uden internet

5 ting du kan lave i sommerferien

1. Få købt dig en lækker pladespiller og køb dig nogle brugte eller nye plader. Du kan selvfølgelig købe alt dette på nettet, men hvis du føler for lidt frisk luft og samtale med rigtige mennesker, kan du også smutte ned i en rigtig butik med gamle plader.

Læs også: Vild med vinyl

2. Bag en lækker kage eller nogle lækre boller. Jeg elsker at bage! Jeg slapper virkelig af, når jeg står fedtet ind i æg og mel. Du kunne for eksempel bage mine lækre krydrede squash boller ;-)

Læs også: Opskrift på LCHF lasagne

3. Få set alle afsnit af en serie. Det kan sagtens lade sige gøre! Brug en af de regnvejrsdage, som vi med sikkerhed vil få i løbet af sommeren. Der er så mange gode serier derude, og du er sikkert igang med en, som du gerne vil have gjort færdig. Nu nævner jeg lige nogle serier, du kunne begynde på i ferien:

Chelsea Handlers talkshow 
Vinyl
Master of none
Bloodline
House of cards

Du kan også gøre som mig, og bare se en masse forskellige i ferien hehe.

Læs også: Appen til dig der er vild med serier

sommerferie tips

4. Få ryddet op i alle skabe! Her inspirerede Emma Martiny mig helt vildt. Hun lagde en video op, hvori hun blandt andet snakkede om, at rydde op i sine ting. Faktisk inspirerede den mig så meget, at jeg har fået ryddet helt vildt meget op i dag, men jeg mangler stadig en masse andre ting, der skal sorteres. Mit næste projekt er mit køkkenskab, for det er sådan lidt… proppet.

5. Så nogle frø! I ved, at jeg er kæmpe fan af at så forskellige urter, og hvis du går og overvejer at så noget persille eller lignende, så gør det nu! Der er sommerferie, og det er nu du har godt tid til at gå og hygge omkring dine selvsåede krydderurter. Og så bliver man bare lidt stolt af sig selv, når man har været med til at skabe en levende plante (eller er det kun mig?).

Læs også: Mit værelse er blevet et drivhus

Indlægget indeholder affiliate links

2 thoughts on “5 ting du kan lave ALENE i sommerferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *