Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
4 ting der får mig til at føle mig tilpas - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

4 ting der får mig til at føle mig tilpas

tilpas

Lad os arbejde på at føle os tilpas

Jeg tror inderst inde, helt dybt inde, at det er vigtigt at føle sig tilpas. Tilpas i sin egen krop og i sit liv. Personligt føler jeg, at mit liv er et stort rod, men hvem har i virkeligheden helt styr på deres liv? Jeg har bestemt ikke, men det er som om, at det så småt går op for mig, at det er helt ok.

Der er nogle små ting, som gør at jeg virkelig føler mig tilpas, og dem vil jeg dele med jer, så i måske kan nikke genkendende med eller måske overveje at prøve dem (eller grine af mig fordi jeg er åndsvag..?)

Læs også: 6 tegn på at du stadig har et barn gemt i dig

1. Jeg føler mig super tilpas, når jeg ikke har bukser på. Det lyder perverst, men det er det altså ikke! Det bedste jeg ved, når jeg kommer hjem efter en lang dag er, at tage bukserne af. Jeg føler mig bare fri på den måde. Desværre er det nogle gange bare lidt for koldt at gå med røven bar ;-)

2. Jeg føler mig tilpas, når jeg spiser i sengen. Det er som om, at det er en smule forbudt, og det er nok også en af grundende til, at jeg elsker det så meget.

3. Jeg føler mig tilpas, når folk smiler til mig og kigger mig i øjnene. Her tænker jeg på, når jeg bevæger mig ud i offentligheden. Det er så rart, når man får øjenkontakt med en på gaden, og de kommer med et lille smil til en. Jeg bliver bare så glad, og jeg føler seriøst, at det gør min dag en lille smule bedre. Jeg er også stor fan af høflighed, så det er rart, når man går ind i en butik, og ekspedienten smiler og har øjenkontakt med en, når de hjælper en.

Læs også: 5 ting du kan lave ALENE i sommerferien

4. Jeg føler mig tilpas, når det regner. Jeg ved ikke hvad det er, men jeg får det bare så rart i kroppen, når det regner. Det giver mig ligesom en super dejlig fornemmelse indeni. Sådan tror jeg altid, jeg har haft det. For mig er regn lig med hygge.

Hvad får dig til at føle dig tilpas? Det kan være de mindste og mærkeligste ting. Del gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *