The OA på Netflix – et hit!

the oa på netflix

The OA – mystisk og vildt spændene.

Igen har Netflix gjort det. Der er nu endnu en helt fantastisk serie ude, som man bare ikke må gå glip af. Serien hedder The OA, og bliver med sikkerhed en af mine yndlingsserier i 2017. Jep, så god var den altså.

Serien handler om Prairie Johnson, som efter at have været forsvundet i 7 år, dukker op igen. Da hun forsvandt var hun blind, men nu er hun tilbage, og kan se igen. Hendes familie og politiet prøver at finde ud af, hvad der skete med hende, og hvor hun havde befundet sig i de 7 år. Men når Prairie forklarer det, tror de allesammen, at hun er blevet en smule skør. Men er det hun fortæller, i virkeligheden så skørt?

Læs også: A series of unfortunate events – en spøjs serie

Allerede her var jeg interesseret. Jeg blev så nysgerrig på, hvorfor hun pludselig havde fået sit syn tilbage, hvorfor og hvordan hun var forsvundet. Alt det får man heldigvis svar på i løbet af de 8 afsnit serien varer. Ærligttalt kunne jeg godt have brugt lidt mere end 8 afsnit, for serien var bare vildt spændende og mystisk.

Det er en serie, hvor der er mere mellem himmel og jord. En serie, hvor man bliver vred, ked af det og nogle gange er man også lidt i chok over de ting der sker.

Læs også: Black Mirror på Netflix – den er bar’ go’

 

the OA

Da jeg så første afsnit, var jeg undervejs sådan lidt “ehm, hvad handler den her serie lige om?“, men så snart jeg så slutningen på afsnittet var jeg klar på mere. Man forstår først rigtigt, hvad serien kommer til at handle om i slutningen af afsnit 1. Så man skal altså hænge i, også selvom man måske synes det hele virker lidt mærkeligt, og ikke rigtigt giver mening.

Som lidt bonus info, kan jeg fortælle, at Brit Marling, som spiller hovedrollen Prairie Johnson, har været med til at lave serien. Og hvis i kender til sangeren Sias musikvideoer ved i, at den unge danser deri ofte har nogle noget mærkelige moves og håndbevægelser. De håndbevægelser og moves bliver også brugt i denne serie, for det er nemlig samme mand der har arbejdet på Sias videoer og The OA. Bare lige lidt sjove informationer :-)

  • Jeg giver The OA 6 ud af 6 stjerner.

Læs også: Westworld på HBO – en serie du må se

Se traileren her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *