6 tegn på at du stadig har et barn gemt i dig

ting fra barndommen

Vi er stadig lidt barnlige, ikke?

Føler du dig voksen? Sagen er den, at jeg jo teknisk set er voksen, da jeg er 21 år gammel, men jeg må altså indrømme, at det ikke lige er altid, at jeg føler mig super voksen. Der er nogle situationer, hvor jeg virkelig ryster på hovedet over mig selv og tænker: “det burde man virkelig ikke gøre som 21 årig“, og så går der ikke lang tid før den samme stemme i hovedet siger: “meeeeh, don’t really care” ;-)

Men da jeg godt kan lide at få bekræftet, at jeg ikke er den eneste, der stadig har et barn gemt i sig, tænkte jeg, at jeg ville lave en lille liste, der måske vil få dig til at indse, at du også stadig har et barn gemt inde i dig. Så er jeg jo ligesom ikke alene høhø.

Læs også: 5 ting du kan lave ALENE i sommerferien

barndommen

6 tegn på at du stadig har et barn gemt i dig

1. Du ELSKER stadig at se Disney film, og er også typen der ikke har noget imod at tage i biffen for at se en ny Disney film (nogen der skal se Finding Dory?). Hvis jeg lige skulle tippe, så har Viaplay altså mange gode Disney film.

2. Du opfører dig som en tosse, når der kommer en MPG sang på. ANNI TRO PÅ OS TO!

3. Du vil stadig slikke skålen, når der er ved at blive bagt kage. Vær nu ærlig! Det er jo lige før at slikke skålen er bedre end selve kagen!?

4. Du skal liiiiige se Disneys juleshow den 24. december. Julen er jo ikke det samme uden Jesper fårekylling.

5. Du bliver helt varm indeni, når der bliver snakket om legetøj, som du havde som barn. Der er ikke noget bedre end når man sidder en flok og snakker om Gameboys, Betty Spaghetti, Beyblades og andet sjov fra barndommen.

6. Du kan stadig godt lide at blande forskellige sodavand engang imellem, og du overvejer i et kort øjeblik at finde et sugerør, så du kan puste bobler i sodavandet.

Læs også: Ting du kan lave uden internet

ting fra barndommen

Barndommen var jo faktastisk, og det er sikkert derfor, at vi stadig elsker så mange ting der fra. Jeg har med sikkerhed glemt en hel masse ting til listen, men hvis der pludselig dukker flere ting op, kunne det jo være, jeg skulle lave en del 2 af dette indlæg. Det må tiden vise.

Læs også: 10 ting jeg ALDRIG ville sige

barndommen

Har du forresten set, at jeg har en rabatkode til Frotté.dk lige her.

2 thoughts on “6 tegn på at du stadig har et barn gemt i dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *