De fineste te dåser fra Søstrene Grene

te dåser

Jeg er tosset med te (og te dåser)

Der er mange små ting her i livet, som jeg er rigtig glad for. Jeg bliver ofte gjort lidt grin med, fordi jeg netop finder nogle ting, og så elsker jeg dem bare fuldt ud! I ved hvordan jeg har det med planter – det er én af de ting jeg er gået all in på.

Men som jeg også har nævnt her på bloggen et par gange, er jeg helt tosset med te. Sådan virkelig. Jeg drikker te hver eneste dag, og nyder hver eneste kop. Faktisk sidder jeg lige nu og drikker mig en kop imens jeg taster løs.

Læs også: DIY – Krydderikrukker

søstrene grene te dåser

Jeg er typen der kan finde på at tage et par tebreve med hen til folk, hvis jeg ved de ikke har andet end kaffe, som jeg jo ikke helt har lært at drikke au natural endnu. Min kaffe skal have en masse mælk, men det skal min te bestemt ikke! Jeg kan ikke fordrage mælk i te og faktisk drikker jeg heller aldrig te med sukker i. Jeg synes bare te er bedst som te.

Tænk at jeg dedikerer et helt indlæg til te. Oh well.

Læs også: Min fødselsdagsgave til mig selv

søstrene grene te

I vores køkken har vi hver vores hylde, og 90% af min hylde er til te og ting der har med te at gøre. No joke. Jeg har en æske, hvor alle mine tebreve er i, og jeg må indrømme, at jeg har rigtig mange forskellige slags te. Jeg kan virkelig bare godt lide at have noget at vælge imellem. Man er jo i humør til forskellige te hver dag. Udover tebreve, har jeg også en hulens masse løs te.

Læs også: Her skal du købe billige planter i Århus

søstrene grene te dåser

Men dette indlæg skulle altså ikke kun handle om, at jeg kan lide at drikke te. Jeg ville nemlig vise jer de fine te dåser, som i kan se på billederne. De er begge to fra Søstrene Grene, og jeg er helt tosset med dem. Det var min mor der viste mig, at de havde fået de fine te dåser, og jeg vidste med det samme, at jeg skulle have et par stykker, nu når jeg har så meget løs te. Det ser jo altså noget mere fint ud med te dåser fremfor te i papirsposer.

Læs også: Billeder der fanger dig

te dåser

Så jeg købte mig to. En grøn/blå og en lyserød. De har et par farver mere, og jeg kunne muligvis godt finde på at købe mig en enkelt te dåse mere.

Jeg har altid været kæmpe fan af Søstrene Grene, og smutter for det meste altid derind, hvis jeg kommer forbi en butik. De har altså bare de fineste ting, og så er priserne helt ok.

te dåser fra søstrene grene

Den fine elkeddel fra Kenwood fik jeg af mine søde forældre i fødselsdagsgave. (affiliate link)

te dåser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *