Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Julegaver part 2: Taylor Swift vinyl - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Julegaver part 2: Taylor Swift vinyl

taylor swift lp

Taylor Swift vinyl

Det ser altså en smule sjovt ud, når noget helt nyt, står sammen med noget rigtig gammelt. Ligesom min nye Taylor Swift plade, som står sammen med gamle plader.

taylor swift plade

 Pladespiller her.

Som jeg har fortalt jer før, har jeg en meget blandet musiksmag. Jeg hører Etta James, The Rolling Stones, Arctic Monkeys, One Direction og ja, Taylor swift. Så man må sige, at min musiksmag virkelig er blandet. Men jeg er heldigvis heller ikke bleg for at indrømme det, for det hader jeg lidt når folk ikke vil – altså hvis du kan lide at lytte til Justin Bieber, hvad så? Det bestemmer du da helt selv.

taylor swift vinyl

Taylor Swift vinyl her

Men nok om det. Ja, jeg var så heldig at få denne plade, af min søde veninde, i julegave. Jeg er så glad for den, for jeg kan virkelig godt lide de hits, som Taylor Swift kom ud med i 2015, men hendes album var ikke på Spotify, så det var en smule svært for mig, at hører resten af albummet. Det kan jeg så heldigvis nu, og jeg er allerede blevet helt vild med det.

Indlægget indeholder affiliatelinks.

2 thoughts on “Julegaver part 2: Taylor Swift vinyl

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *