Super nem og lækker salat

Nem salat

Noget der kan være rigtig svært nogen gange er, at sørge for at få spist alt det, man har i køleskabet. Personligt HADER jeg at smide mad ud. Jeg bliver skuffet over mig selv, hvis jeg smider noget ud, der sagtens kunne have været spist, hvis jeg bare havde tænkt mig om. Så det er altså en ting, jeg virkelig prøver at gøre endnu bedre, selvom jeg faktisk synes jeg er ret god til det (Klapper lige mig selv på skulderen).

En dag havde jeg lyst til noget let og lækkert, men jeg havde egentlig ikke planlagt noget. I køleskabet havde jeg nogle tomater, der virkelig snart skulle spises og en Avocado, som var meget blød. Hvorfor så ikke bikse en enkel salat sammen af de to ting, lidt olivenolie og en lækker salt.

Selvom denne salat virkelig ikke er noget specielt, smager den altså bare vildt godt! Hvis jeg havde lidt frisk basilikum eller rødløg, var den helt sikkert også røget i. Og det er jo netop det, det handler om. Man skal bare bikse et eller andet sammen – for det meste bliver det jo vildt lækkert.
enkel salat

avocado og tomat salat

nem salat

Enkel salat

Indlægget indeholder affiliatelinks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *