Sund og nem aftensmad

sund aftensmad

Sund aftensmad

Det er slet ikke fordi denne ret er noget fancy eller specielt svær at lave, men jeg ville alligvel dele retten med dig. For det smager nemlig bare vildt godt!

Det er en af de retter jeg laver, når jeg simpelthen ikke ved hvad jeg skal have til aftensmad. Jeg har nemlig for det meste altid grøntsagerne i køleskabet, så der skal ikke handles ind til det helt store måltid. Retten mætter overraskende meget, og smager bedre end den ser ud. Og ja, så er den vegetarisk, hvilket jeg personligt ikke har noget imod, da jeg har været vegetar, men også fordi jeg tror på, at vi spiser al for meget kød.

Læs også: Sund april uge 3 overstået

vegetarisk aftensmad

Grunden til, at denne ret er så god, er fordi det er stegte grøntsager, og hvis du spørger mig, sker der bare et eller andet godt med grøntsager, når de bliver stegt på panden.

Her har jeg stegt løg, bønner og svampe sammen. Udover det valgte jeg at stege en tomat, noget peberfrugt og aubergine. Stegt peberfrugt er simpelthen noget af det bedste jeg ved. Peberen bliver nemlig sød på en helt anden måde end når den er rå. Auberginen er overraskende god. Den suger smagene fra det forskellige krydderi, som man tilføjer.

Læs også: Den lækreste ret med ris

sund aftensmad

Udover de lækre stegte grøntsager, havde jeg to squashboller som tilbehør, som jeg har en opskrift på lige her. Faktisk var det slet ikke nødvendigt med squashbollerne, da grøntsagerne i sig selv mættede helt vildt meget.

Hvordan har du det med vegetariske retter?

Læs også: Opskrift på krydrede squashboller

grøntsager til aftensmad

Læs også: Super nem og lækker salat

sund vegetarisk aftensmad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *