Sund mad i sund april

sund-mad

Lækker salat og squashboller til frokost. Opskrift på squashbollerne vil snart være at finde på bloggen.

Snak om første uge og sund mad

Så er første uge af “Sund April” overstået, og jeg skal med sikkerhed dele højdepunkter og dårlige øjeblikke med jer.

Først og fremmest har jeg endelig fået købt mig en vægt, så jeg kan holde styr på, hvor meget der sker fra uge til uge. For mig er det nemlig rigtig vigtigt at kunne se resultater, ellers går jeg lidt død i det. Jeg har købt denne vægt fra Ellos.

Læs også: Mål for sund april

Nå men lad os da snakke lidt om, hvordan ugen er gået for mig. Faktisk har det været overraskende sjovt og nemt. Jeg har nydt at købe og lave sund mad meget mere end jeg havde regnet med, hvilket jo er vildt godt, da det hele ligesom bliver lidt nemmere på den måde. Jeg er endnu ikke faldet i, og det er jeg faktisk lidt stolt af! For inden jeg begyndte på “Sund April” spiste jeg nemlig noget usund hver eneste aften, og det var ikke bare lige et håndfuld vingummier, men hele posen.

Min cykel er nu kommet til Århus, så nu kan jeg endelig spare penge på buskort og derimod få lidt gratis motion, når jeg skal i skole og andre steder hen. Første tur var i går på vej til skole, og Google Maps blev kun brugt et par gange haha ;-) Men det var overraskende dejligt at begynde at cykle igen – det havde jeg ikke troet!

Læs også: Første dag af sund april

Ugens resultat
Jeg var så spændt og nervøs, da jeg skulle hoppe op på vægten. Hvad nu hvis jeg ikke havde tabt mig? Heldigvis havde jeg tabt mig omkring 2 kg, hvilket jeg er så tilfreds med. Det giver blod på tanden, og jeg er så klar på endnu en uge med sund mad.

sund-salat

Skøn salat med avocado, tomat, radisser, rødløg, sesamfrø og græskarkerner.

abemad

Banan, jordbær, skyr og chiafrø som snack.

salat

Let salat med stegt skinke til frokost.

havregrød

Jeg elsker havregrød med honning, valnødder og chiafrø til morgenmad!

sund-mad-med-kylling

Lækker aftensmad bestående af kylling, rødløg, tomat, bønner, svampe og lime i fad. Og så lige en avocado og hjemmelavet sund dressing.

kylling-og-gøntsager

Samme mad som på billedet ovenfor, dog på tallerken.

bøf-med-grøntsager

Der er måske ikke helt til at se, men under alle grøntsagerne er der en hakkebøf.

Er du også sund i april? Skriv meget gerne en kommentar og del meget gerne tips og tricks!

Indlægget indeholder affiliatelink

2 thoughts on “Sund mad i sund april

  • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 15. april 2016 at 17:06

    Mmmh det ser virkelig lækkert ud det hele :-)

    Jeg har også en sund april, hvor jeg dropper sukker i form af slik, kage og den slags.

    • Reply anne-dorthe 15. april 2016 at 20:06

      Hehe tak! Ej, hvor fedt – you go girl ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *