Sund i 2017 – Så er vi igang

tapas-hjemmelavet

(Billeder fra nytårsaften – hjemmelavet tapas)

Ok, nu er vi igang! Jeg begyndte i mandags med at være sund. Der blevet handlet vildt mange grøntsager ind, og kigget en masse sunde opskrifter igennem. Der er Pinterest altså virkelig god – der er nemlig billeder af de lækreste sunde retter derinde.

Jeg gik igang to dage før tid, da jeg i torsdags var til ehandelsdagen i Skive, hvor jeg vidste, at der ville blive serveret ting, der nok ikke var så gode for mig. Men det gik nu faktisk ok alligvel. Så ja, der har altså været en dag med snyd, men det går jeg nu ikke så meget op i, når jeg startede to dage før tid.

Læs også: 2017 – nu skal der strammes op!

Indtil videre går det helt fint. Der er selvfølgelig den typiske situation, hvor man har lyst til alt, man normalt godt kan leve uden. Men sådan er det jo bare – hvis jeg ikke må, så vil jeg. Den kender de fleste nok?

Jeg har skiftet grovbollerne ud med rugbrød, og den normalt knap så sunde aftensmad er blevet skiftet ud med salater. Heldigvis kan jeg jo rigtig godt lide grøntsager, og så elsker jeg også udfordringen ved at finde på nye spændende sunde retter. De behøves jo ikke at være kedeligt, bare fordi det er sund.

Indeni kan jeg ikke rigtig mærke noget endnu, men det er selvfølgelig heller ikke særlig lang tid siden, at jeg startede. Men jeg er spændt på, om jeg får mere energi og bare føler mig sundere. Jeg håber også, at jeg kommer til at se på min hud, at jeg har skiftet de tomme kulhydrater ud med grøntsager.

Læs også: Opskrift på tunfrikadeller

Men det jeg selvfølgelig glæder mig allermest til er at se det på min krop. Jeg glæder mig til at se trøjer blive løsere, og tallet på vægten blive mindre.

Jeg vil senere dele lidt billeder af mine måltider – det bliver dog iphone kvalitet, men mon ikke det også går ;-)

hjemmelavet-tapas

2 thoughts on “Sund i 2017 – Så er vi igang

  • Reply pharman 4. februar 2017 at 23:28

    Vi kan nu noget med tapas :-)

    • Reply anne-dorthe 4. februar 2017 at 23:39

      Ja, det kan vi da ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *