Sund april

sund april

Sund april på bloggen

Her på det sidste er der virkelig noget, der har gjort mig ked af det. Jeg har taget på, levet usundt og ikke rørt mig nok. Det er så slemt, at jeg slet ikke tør veje mig, for jeg er så bange for, hvad vægten siger. Jeg ved godt at hvad man vejer, ikke er med til at definere en som person, men det går ud over mit humør og hvordan jeg har det med mig selv.

Det værste ved det hele er jo, at jeg udemærket godt ved hvad der skal til for, at jeg smider kiloene, men alligevel dukker der en stemme op i mit hoved, som siger noget i stil med: “Det skader jo ikke med en portion mere. Du tager dig bare sammen i morgen” Den samme stemme siger dog noget helt andet om aftenen, når jeg skal sove: “Ingen vil have dig, hvis du bliver ved med at være så fed. Puh, hvordan kan du holde dig selv ud”. Og jeg ved, at jeg ikke er den eneste der har det sådan. Så nu skal der ske noget, og jeg vil gøre det sammen med jer.

anne-dorthe andersen

I går da jeg var sammen med min veninde gav hun mig dette billede. Det er et billede der blev taget, da jeg for et par år siden begyndte at arbejde i Føtex. Jeg grinede af billedet, men i virkeligheden blev jeg faktisk rigtig ked af det, da det gik op for mig, hvor meget jeg har taget på i forhold til da dette billede blev taget. Og det sker tit.. Jeg gør bare grin med, at jeg har taget på, men i virkeligheden går det mig jo ekstremt meget på.

Nu har jeg besluttet mig for, at der skal ske noget, og jeg vil derfor præsenterer “Projekt sund april”. Jeg vil være så sund som muligt i april, og det skal selvfølgelig deles med jer, da i altid er så søde og støttende, når jeg går i gang med projekter som dette.

Mit sidste sundhedsprojekt gik i vasken, men jeg satser på, at dette nok skal lykkedes, da det bare handler om at leve sundt, så jeg kan få det bedre med mig selv. Jeg håber virkelig, at der sidder nogen derude, som har lyst til at være med til “sund april”. Jeg vil i hvert fald holde jer opdateret her på bloggen.

Rigtig god dag!♥

Find mere sundhed på bloggen lige her.

 

2 thoughts on “Sund april

 • Reply Nanna C. Petersen 23. marts 2016 at 12:55

  Tak for et ærligt indlæg! Så er jeg klar på at følge med igen (y)
  Jeg forstår 100 dine tanker, sådan havde jeg det også selv. Du kan, du vil og du gør det! Lige pludselig er du der, og det er fedt at være hende der siger “ja tak” i stedet for hende der tager en ekstra potion fordi folk presser. Man skal tænke ” hvad kan jeg gøre lige nu og her for at nå mit mål” og ikke “jeg starter på mandag”

  Stort knus og knæk og bræk fra mig <3

  • Reply anne-dorthe 23. marts 2016 at 13:04

   Godt at have dig tilbage! Hvor er jeg glad for, at du forstår mig, for det er ikke altid at folk helt kan følge en. Du har evigt ret i det du skriver! Mange tak for den søde kommentar, Nanna <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *