8 afsnit du skal se NU!

stranger things

Du skal bare se Stranger Things!

Hvis du ikke har boet under en sten de sidste par uger har du enten hørt om, eller set den ny It-serie Stranger Things. Hvis ikke du har set serien, har jeg kun én ting at sige: “HVAD HAR DU GANG I?!”. Jaer, så god er den altså!

Alle snakker om den, og det er virkelig med god grund, for det er længe siden, at jeg været så opslugt af en serie.

Det tog mig ikke lang tid at få set denne serie, for der er faktisk kun 8 afsnit, hvilket er alt for lidt, hvis du spørger mig. Hvor længe skal jeg så vente for at få svar på alle mine spørgsmål? Det er bare ikke fair.

Læs også: Hvis der er én du skal se på youtube er det..

stranger things

Stanger Things er en af Netflixs egne serier, og de smed derfor en trailer ud en uges tid før eller noget. For en gangs skyld så jeg rent faktisk traileren, men faktisk imponerede den mig ikke (Se traileren længere nede – det er en anden trailer end den jeg så, så den er noget bedre). Så jeg besluttede mig egentligt for, at jeg ikke ville se denne serie.

Lige indtil at ALLE snakkede om, hvor sindsyg den var.

Og når det kommer til serier er jeg en sucker for hype. Hvis mange snakker om en serie må jeg bare se den. Det skete med Breaking Bad, House of Cards, Making A Murderer og mange andre.

Første afsnit blev smidt på tv’et og jeg var klar til at blive imponeret, for det skulle jeg da gerne blive med alt det hype.

Det blev jeg.

Læs også: En vildt intens og inspirerende film

stranger things serie

Serien foregår i 80’erne, og handler om en drengs forsvinden. Sådanne ting sker nemlig normalt ikke i denne by, så folk gør alt hvad de kan for at finde den unge dreng. Drengens mor er dog sikker på, at han ikke er død, og hun påstår at hun kan snakke med ham.

Udover jagten på den unge dreng, sker der ret mange mystiske ting i byen, som ingen ikke rigtig kan forklarer. Disse mystiske ting prøver den forsvundne drengs venner at undersøge, og så bliver det hele bare vildt.

Mere vil jeg faktisk ikke sige, for man skal altså se det for sig selv.

Læs også: Den mærkeligste men fedeste serie

Hvert afsnit er vildt spændende, og jeg glæder mig enormt meget til, at der forhåbentligt kommer en ny sæson. Men mon ikke der kommer en ny? Jeg tror folk flipper lidt ud, hvis der ikke gør.

Har du set Stranger Things? Hvad syntes du?

stranger things serie

Du kan se traileren her

 

Se den. Se den. Se den. Se den. Se den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *