Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Den smukkeste øjenskygge palette - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Den smukkeste øjenskygge palette

stila øjenskygge stila øjenskygge palette stila palette

En meget smuk øjenskygge palette fra Stila

For ikke særlig længe siden gjorde jeg mig et ret godt køb. Jeg købte nemlig denne skønhed. Da jeg jo i forvejen ikke ejer særlig mange øjenskygger (måske en lille løgn), tænkte jeg, at det ikke kunne skade med denne sag fra Stila. Det er “Eyes are the window” paletten i “Soul”, som bare var en nødvendighed i mit liv.

Jaja, jeg behøver nødvendigvis ikke endnu en palette til samlingen, men se lige hvor pæn den er! Jeg kunne bare ikke modstå. Og så er der bare så mange, der har snakket om den, og det er bare med til at få de vildeste cravings igang.

 

Læs også: Goodiebox juli

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *