Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Sommertoppen er købt - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Sommertoppen er købt

sommertop

Ny sommertop fra H&M

I weekenden var min søde veninde, Pernille på besøg hos mig i Århus. Vi havde planlagt en del forskellige ting, som vi skulle nå i løbet af lørdagen og søndagen. Selvfølgelig stod der god mad og dessert på programmet, men også shopping.

Jeg har altid været kæmpe fan af H&M. Deres tøj bliver bedre og bedre for hvert år der går, og her mener jeg både af udseende, men også af kvalitet. De har virkelig oppet sig. Priserne er gode, hvilket er dejligt, når man er studerende, men stadig gerne vil forkæle sig selv i ny og næ. Og det fik jeg gjort heldigvis denne gang.

Læs også: Lækker ny T-shirt

hm top

Den fine top, som du kan se på billederne, kom med mig hjem. For mig er det den perfekte sommertop til 2016, og jeg glæder mig allerede til at kunne få sol på armene iført denne lækre sag. Jeg synes farverne på den er vildt fine, og kommer til at gå ret godt til en god sommerglød, som jeg forhåbentligt får til sommer. Nu må vi se.

Læs også: Den grønne sweater

h&m top

Læs også: Blue snake

Udover den fine sommertop, fik jeg også købt mig en lækker mørkeblå kjole og en hvid bluse. Måske jeg viser det frem på bloggen senere. Men jeg var faktisk ret så heldig da jeg skulle købe disse lækre sager. Som du måske ved, kan man aflevere ens gamle tøj til H&M, og når man gør det får man en rabatkupon på 15%. Det gjorde jeg selvfølgelig, og heldig som jeg er, fik man denne weekend 2 stks, når man afleverede en pose. Og udover det, havde min veninde også fundet endnu en rabatkode, hvor jeg fik 20% oveni! Alt i alt, var den en ret god shoppetur i H&M ;-)

Ikke-navngivet-1

2 thoughts on “Sommertoppen er købt

  • Reply Evelin 27. april 2016 at 18:12

    Sykt fin :) ønsker deg en fin dag :)

    • Reply anne-dorthe 27. april 2016 at 19:22

      Mange tak og i lige måde! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *