Sommer ønsker

sommerkjoler

Lige nu sidder jeg godt nok og drømmer om sommer og sol, så jeg rigtig kan få gang i kjolerne i år, meeeeeen så kigger jeg ud af vinduet.. Lige nu sner det rent faktisk! Jeg ved ikke lige hvad der sker. Det er jo meget hyggeligt med sne, når man sidder indenfor under tæppet, men jeg må indrømme, at jeg gerne vil have lidt bedre vejr nu. Det er trods alt april måned.

For et par år siden følte jeg ikke, at min smag i tøj var særlig feminin. Jeg kunne godt lide det lidt rå look, og så skulle det hele gerne bare være sort. Men nu drømmer jeg om kjoler og fine smykker. Især denne sommer vil jeg virkelig gerne have skiftet lidt ud i garderoben. Jeg vil kigge efter fine og behagelige kjoler og måske også nogle nederdele.

Kjolerne på billedet ovenfor, er jeg helt vild med. Den hvide er fra Esprit er så fin og afslappet på samme tid, og den blå er fra Vero Moda og er også bare ekstremt fin. De ser begge to vildt behagelige ud.

Skjorten fangede mig på grund af dens farve – jeg er nemlig helt vild med den støvede rosa, og så elsker jeg, at den er stylet med et fint halstørklæde. Skjorten er også fra Espirt.

Smykker kan jeg slet ikke få nok af, men faktisk har jeg ikke vildt mange. Derfor går jeg selvfølgelig også og drømmer lidt om nogle pæne smykker her til sommer. Måske noget i stil med de flotte fra Julie Sandlau, som er på billedet.

Hvilke items går i og drømmer om?

sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *