Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Sofa eller ej? - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Sofa eller ej?

sofa

Billede af Breather.

Sofa eller ej?

For mig var det rigtig vigtigt at kunne finde nogle billige møbler, da jeg skulle til at flytte. Grunden var, at det kan være ret dyrt at købe møbler, men også fordi jeg ikke regner med at skulle have designer møbler på mine 15 kvm. Så for nu er det billige møbler, og senere må vi se om der bliver råd til de dyre drømmemøbler.

Men faktisk er jeg slet ikke en designsnob, når det kommer til møbler. Jeg har personligt ikke noget imod at finde nogle billige møbler, så længe de er efter min smag. Faktisk kan jeg også meget godt lide genbrugsfund, da der kan være så meget sjæl i et møbel eller en ting.

Da jeg flyttede ind på mit værelse i Århus, var jeg meget i tvivl om jeg skulle købe en sofa, eller om jeg skulle fokusere på at have et spisebord. Selvfølgelig skulle det være en billig sofa, da det i forvejen er ret dyrt at flytte hjemmefra, og så ville jeg jo altid kunne starte ud med en billig en, og så senere købe mig en lidt dyrere. Men faktisk behøves det jo ikke at være en dyr sofa, da man sagtens kan finde en billig sofa, som også ser vildt godt ud.

Dog besluttede jeg mig for at købe mit elskede teaktræsbord, men jeg må indrømme, at jeg faktisk ville ønske, at der var plads til en lille sofa. Det ville bare give ekstra hygge til rummet, og på den måde ville man kunne lave et lille hyggehjørne. Måske jeg skulle overveje at købe mig en billig sofa og så bare flytte lidt rundt på tingene?

Mine forældre har faktisk lige købt nogle super flotte billige sofaer, som passer så godt ind i deres stil, og så elsker jeg, at de har købt sofaerne i en mørk blå. Det er lidt atypisk, men vildt fedt, hvis du spørger mig.

Heldigvis sker der jo ikke noget ved bare at kigge på billige sofaer på nettet. Man må gerne se, ikke røre – er det ikke sådan man siger om billige sofaer, eller var det mænd?

sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *