Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Snakker du i søvne? - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Snakker du i søvne?

snakke i søvne app

Snakke i søvne app

Mine forældre har altid fortalt mig, at jeg snakker vildt meget i søvne. Da jeg boede hjemme, troede min forældre nogen gange, at jeg snakkede til dem, men det jeg sagde gav ingen mening. Jeg har aldrig selv følt, at jeg snakkede i søvne, da det jo ikke rigtigt er noget man hører selv. Men jeg har dog altid haft lyst til at vide, hvad pokker jeg dog snakkede om, når jeg sov.

Så i kan nok forstå, at jeg blev ret begejstret, da jeg fandt ud af, at der var en snakke i søvne app derude. Og den app hentede jeg selvfølgelig med det samme. Nu har jeg efterhånden haft den i et stykke tid. Omkring et år vil jeg tro. Appen hedder “Sleep Talk” og er bare alt for sjov, hvis du er en af dem, der snakker i søvne.

Læs også: Appen til dig der elsker planter

snakke i søvne app

Appen er super simpel. Du åbner den og trykker “aktiver”, og så er du ellers igang. Den den gør er at optage dig, når du siger noget i søvne. Den kan opfange andre lyde engang imellem, men jeg vil sige, at appen er meget præcis. Når du vågner dagen efter, kan du afspille, hvad den har optaget i løbet af natten. Det er jo genialt!

Jeg elsker at bruge appen, da den ofte giver et godt grin morgenen efter. Jeg kan have haft en nat, hvor jeg virkelig føler, at jeg ikke har snakket i søvne, men når jeg så afspiller lydklippet, finder jeg ud af, at jeg tog fejl. Man siger simpelthen de mærkeligste ting, når man sover! Heldigvis har den ikke opfanget snorken (endnu).

Hvis jeg husker rigtigt koster appen 16 kr, hvilket jeg med glæde vil give for et godt grin hver morgen.

Læs også: Appen til dig der er vild med serier

snakke i søvne app

Ting jeg har sagt i søvne

1. “Hej, heeeej, heeeeeeej! Ej, hvor er jeg glad for det her”

2. “Jeg elsker det allerede. Jeg føler sådan de hader mig, men det må jeg jo bare leve med”

3. “Nåååååå, nååååe hahahaha, ah okay”

4. “Gør det igen, du kan altså ikke bare bli’ ved og bli’ ved!”

5. “Super! Super duper”

Snakker du også i søvne? Del gerne fjollede ting du har sagt i kommentarfeltet.

Læs også: 6 tegn på at du stadig har et barn gemt i dig

2 thoughts on “Snakker du i søvne?

 • Reply Caroline 26. august 2016 at 21:56

  HAHAHHAHAHA – den må jeg eje! Har før prøvet at sætte min telefon til at optage, men det gik ikke så godt (hint: løb tør for strøm eller den stoppede med at optage). Min kæreste siger at jeg nogengange snakker til ham, hvis jeg falder i søvn før ham.
  I går aftes faldt jeg i søvn før ham, mens han lå på sin telefon og så nogle videoer, han skruer så ned for lyden hvortil jeg så siger
  “Ej, det var meget bedre før *mumle mumle mumle* Det var altså bedre før”
  Min kæreste: “Hvad var bedre?!
  Mig: *mumle mumle mumle*
  Min kæreste: “Jeg kan ikke forstå hvad du siger”
  Mig (meget vred): “Ej det var altså bare mega perfekte danske ord!”

  • Reply anne-dorthe 27. august 2016 at 13:15

   Hahahah ej, det er jo alt for sjovt! Du må eje den app så!!! Jeg bliver så overrasket over alle de mærkelige ting jeg siger :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *