Smart opbevaring af solbriller

opbevaring af solbriller

Opbevaring af solbriller

En sen lørdag aften besluttede jeg mig for at rydde op på mit værelse. Det var egentlig ikke fordi, der rodede helt vildt, men jeg fik lyst til at flytte lidt rundt på nogle ting. I mit rydde-op-moment gik det op for mig, at mine solbriller bare lå rundt omkring, hvilket irreterede mig lidt.

solbrille opbevaring

Af irritation over solbriller flere forskellige steder, gik jeg i tænkeboks, for at finde en fin måde at opbevare dem på. Jeg ville derfor se, om jeg ikke kunne hænge dem på en bøjle. Det virkede! Jeg tog simpelthen bare en af de der billige bøjler fra Søstrene Grene, og hang solbrillerne lidt forskellige steder, for at holde ligevægt.

opbevaring af solbriller

Jeg synes selv det ser super smart ud, det er billigt, solbrillerne er på display og så fylder det slet ikke særligt meget. Så et lille tip herfra ;-) Her har jeg valgt at hænge bøjlen med solbriller på mit tøjstativ, men man kan helt sikker finde en masse andre steder at hænge en bøjle.

Hvad synes i?

solbrille opbevaring

Læs om solbrillerne i midten af billedet her.

solbriller opbevaring

2 thoughts on “Smart opbevaring af solbriller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *