Skønne ting jeg godt kunne tænke mig

si-parfume

Selvom det jeg går og tænker allermest på lige nu er eksamen og flytning, har jeg altså andet end møbler i hovedet. Der er mange af de små ting, som jeg også går og drømmer lidt om til hverdag. Derfor kunne jeg meget godt tænke mig at dele nogle af de ting, jeg går og ønsker mig for tiden med jer. Der er jo heller ikke super lang tid til min fødselsdag, så det er nok meget smart at tænke på det nu ;-)

Læs også: Nye ting fra Søstrene Grene til den nye lejlighed

smykker

+ Der var engang jeg slet ikke rigtig brugte smykker. Der er jeg slet ikke mere! Nu kan jeg ikke få nok. Jeg er vild med en masse ringe på fingrene, en masse halskæder om halsen og flere øreringe i ørene. Bare giv mig alle smykkerne, tak!  Lige nu er jeg vild med mine hoop øreringe, som i kan se på et af billederne. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig et fint armbånd. Lidt ligesom dette fine armbånd fra Enamel Copenhagen. Enamel Copenhagen smykker er virkelig bare så fine, og så er priserne også lige efter min smag!

+ Som de fleste kvinder og mænd, kan jeg meget godt lide at dufte godt. Jeg var så heldig, at jeg i julegave fik min yndlingsparfume Si fra Giorgio Amarni af mine søde forældre. Det er faktisk den eneste parfume jeg har lige nu, men jeg ville bestemt ikke have noget imod at have en eller to ekstra. Måske noget fra Chanel eller March Jacobs – det dufter jo så godt det skidt ;-)

Læs også: Jeg kunne godt tænke mig..

+ Den sidste ting er måske lidt sjov, og en smule unødvendig. Jeg kunne vildt godt tænke mig sådan en steamer til mig tøj. Jeg får nemlig ALDRIG strøget mit tøj. Jeg gider bare ikke til at finde strygejern og strygebræt frem. Men hvis nu jeg havde sådan en smart steamer, ville det jo være super nemt. Er der nogen af jer, der har prøvet sådan en? Let me know.

si-giorgio-amarni

Lavet i samarbejde med  Kalejdoskopshop.dk

2 thoughts on “Skønne ting jeg godt kunne tænke mig

  • Reply Sanne 8. marts 2017 at 19:16

    Jeg mangler faktisk virkelig også en steamer i mit liv – jeg haader at stryge og køber faktisk bevidst tøj, der ikke krøller så let ;)

    • Reply anne-dorthe 8. marts 2017 at 19:23

      Sådan er jeg også haha! :-D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *