Appen til dig der er vild med serier

serie app

Den bedste serie app

Er du en af dem, der elsker dine serier? Så er du ligesom mig. Netflix og HBO er mine bedste venner. Der er bare ikke noget bedre end at komme hjem efter en kedelig eller lang dag i skolen, og kunne sidde i sengen og se næste afsnit af den serie man er igang med.

Læs også: Harry Potter #1

serie app

Men men men, det kan jo være lidt svært at holde styr på alle de serier man ser. Eller det er det i hvert fald for mig, for jeg er nemlig igang med vildt mange serier på en gang. Jeg kan virkelig bare ikke styre mig. Derfor blev jeg så lykkelig da min roomie præsenterede mig for den bedste serie app nogensinde.

Jep, der er altså en app, som hjælper dig med at holde styr på dine serier for dig. Du skal nærmest ikke tænke selv! Perfekt.

Læs også: 3 fantastiske Netflix serier

tvshow time app

Appen jeg snakker om hedder TVshow Time. Når du har installeret din nye serie app, skal du gå ind og vælge de serier, du er igang med, og hvilke serier, som du gerne vil se på et senere tidspunkt. Du kan selvfølgelig altid gå ind og tilføje flere serier, hvis du lige glemmer nogen.

Når du har valgt de serier, du er igang med, skal du fortælle appen, hvor langt du er nået i serierne, og så fortæller du den ellers bare det hver gang du har set et nyt afsnit af din serie. På den måde kan du nemt holde styr på, hvor langt du er nået i dine serier. Så SMART.

Læs også: Master Of None

tvshow time app

Appen har også en kalender, der minder dig om, hvornår der kommer nye afsnit af dine serier. Udover det kan du følge dine venner som også har appen, og se hvad de ser af serier. Du kan også gå ind under “feed”, hvor folk smider billeder op og skriver hvad de synes om de forskellige afsnit. Men der er heldigvis aldrig spoilers, for den viser kun folks opslag udfra hvor langt du er kommet i serien.

Læs også: Django

tvshow time app

Man bliver så afhængig af appen! Og så har den også en lille farlig del.. Den fortæller dig nemlig, hvor meget tid af dit liv, du har brugt på at se serier. Jeg har muligvis set mere end 2 måneders serier. Ups!

Kender du appen?

2 thoughts on “Appen til dig der er vild med serier

  • Reply Charlotte 25. april 2017 at 19:40

    Jeg har lige hentet app’en. Men nogen af de serier jeg ser, bliver vist på forkerte tv kanaler. Og så passer det jo ikke 🙁
    Kan man rette hvilken tv station man ser serien på?

    • Reply anne-dorthe 29. april 2017 at 17:04

      Åh for pokker.. Hmm jeg tror desværre ikke man kan ændre det, fordi jeg tror de går efter, hvornår afsnittet udkommer i USA. Jeg bruger det bare som en guide til, at jeg snart kan se afsnittet :-) Men ja, de ville være smart, hvis man kunne ændre det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *