Scream sæson 2

scream serien

Hvordan var Scream sæson 2?

Kan i huske da jeg sidste år var lidt skuffet over, den dengang, nye serie Scream. Jeg syntes slet ikke serien var uhyggelig nok, og jeg syntes heller ikke at udvalget af skuespillere var særligt godt.

Nu har jeg set sæson 2.

Læs også: Scream sæson 1

scream sæson 2

Faktisk troede jeg slet ikke, at jeg ville få mig taget sammen til at se sæson 2, men jeg har lidt svært ved at begynde på en serie, og så bare stoppe igen – selv hvis jeg ikke er så vild med den. Så Scream sæson 2 fik altså en chance trods et dårligt indtryk af første sæson.

Og jeg må sige, at jeg blev noget mere imponeret denne gang. Serien var faktisk blevet noget mere spændende, og skuespillerne virkede bedre. Den er stadig ikke uhyggelig nok, hvis du spørger mig, men det hjælper lidt, at historien er blevet bedre.

Læs også: Endnu en god serie med zombier

Nu er det ikke fordi en serie SKAL være uhyggelig for, at jeg gider se den. Men når man laver en serie inspireret af Scream filmene, er der altså en forventning om, at den skal være næsten, hvis ikke ligeså, uhyggelig som filmene. Det er bare min mening. Men det har nok noget at gøre med, at det er en MTV serie, og der nok er nogle amerikanske regler om, hvor meget død man må vise på 45 minutter. De er jo lidt forskrækkede for nøgenhed og blod i det store USA ;-)

scream sæson 2

Ud fra hvad jeg kan se på min serie app, kommer der 2 ekstra afsnit af denne sæson, hvilket jeg faktisk lidt glæder mig til. Det er vidst nok nogle halloween afsnit.

Læs også: 8 afsnit du skal se NU!

Så scream sæson 2 er godkendt herfra, og jeg skal med sikkerhed se sæson 3.

Har du set Scream serien, eller er du mere de originale film?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *