Mit værelse: Rullebordet

rullebord

Rullebord fra Ikea

Når man har et lille værelse, hvor alle ens ting skal være på, er det en ret god ide at have en masse opbevaringsmuligheder. Derfor købte jeg dette rullebord fra Ikea. Rullebordet står ved siden af min seng, og bliver brugt til både opbevaring og natbord.

Øverst på rullebordet har jeg de ting, som normalt ville være på et natbord. Jeg har en fin kaktus, En lysestage for hyggen, mine vitaminer, en pynteflaske og et glas vand. Hvis jeg læser en bog, er den også at finde øverst på rullebordet.

Ikea rullebord

Lysestagen er fra House Doctor, Lyngby potten som planten står i er min mors, pynte flasken er genbrug, vitaminflasken er fra Søstrene Grene og glasset er fra Ikea. Masken over rullebordet er fra HAY.

Læs også: Mit værelse: Makeup bord

vitaminer i glas

Markaten der siger “Vitaminer” er lavet med min dymo.

Læs også: Mit værelse: Pyntestige

rullebord fra ikea

I rummet nedenunder har jeg mine tasker, clutches og punge. Og i rummet under taskerne, har jeg et tæppe, mine Marshall høretelefoner og ellers bare småting, som der ikke rigtig er plads til andre steder.

Jeg kan virkelig anbefale rullebordet fra Ikea. Det er super praktisk til opbevaring, og det ville også være perfekt i et køkken eller på et badeværelse.

Et andet tip til god opbevaring er at købe nogle rullekasser, som let kan skubbes ind under sengen. Der kan være overraskende mange ting i rullekasser. Jeg har tre rullekasser, som jeg bruger til opbevaring af sengetøj, håndklæder, tøj der enten er for koldt eller varmt og andre småting.

Læs også: Mit værelse: Bordet og planter

Indlægget indeholder affiliatelinks.

2 thoughts on “Mit værelse: Rullebordet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *