Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Serien til dig der er vild med Rock N' Roll - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Serien til dig der er vild med Rock N’ Roll

hbo pladespiller

Hvis du er vild med Rock n’ roll, så skal du se HBOs forholdsvise nye serie Vinyl på HBO. Da jeg hørte om serien første gang, vidste jeg, at den ville være noget for mig. En serie om Rock N’ Roll lyder i sig selv godt, men denne serie har så meget mere at byde på end musik fra 70’erne.

Først og fremmest er serien lavet af Martin Scorsese, som blandt andet har lavet kæmpehittet Wolf Of Wall Street (helt fantastisk film), men selveste Mick Jagger har også været med til at lave serien. Ja, du læste rigtigt..MICK JAGGER! Jeg elsker jo Mick Jagger, og siger lidt for ofte, at hvis jeg kunne gå tilbage i tiden og gifte mig med en, ville det være ham. Så du kan nok forstille dig, at jeg klappede i mine små hænder da jeg hørte det. Det er jo ret fedt, at få en mand, der ved ALT om 70’ernes Rock N’ Roll liv, til at lave en serie om 70’ernes Rock N’ Roll liv – han er jo skabt til det job.

Musikken i serien er helt igennem fantastisk, hvis du altså som jeg kan lide den lidt ældre genre. Også måden serien er filmet på er helt genial og det er historien selvfølgelig også. Hvert afsnit er så godt som en film kvalitetsmæssigt.

Serien handler i bund og grund om ejeren af et pladeselvskab, som ikke helt har styr på sin karriere, sin familie og sit liv generelt. Hans historie er vildt spændende at følge, for han er faktisk en kæmpe idiot, men på den der fede måde, hvor man holder med ham alligevel.

En lille sjov detalje i serien er, at Mick Jaggers søn faktisk spiller med i serien, som en ung gut i et upcomming band.

Kan man høre at jeg er vild med serien?

Se mere snak om film og serier her. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *