Rabatkode til Frotte.dk

rabatkode til frotte

Snak om Frotté.dk og rabatkode

Åh, hvor var det altså bare dejligt at dele, at jeg nu er medejer af en virksomhed, med jer! Jeg har fået en masse dejlig respons fra familie og venner, og vores Facebookside får langsomt flere likes, hvilket bare er så rart! Tusinde tak til dem af jer, der kiggede forbi Frotté.dk og likede vores Facebookside.

Læs også: SÅ SKETE DET!

Jeg glæder mig så meget til at se, hvordan det kommer til at gå med Frotté, og hvordan det bliver at arbejde med siden. Udover det, ved jeg, at vi skal på Formland, hvor vi forhåbentlig finder nogle fede brands, som vi kan sælge på siden. Vi vil jo rigtig gerne have endnu flere lækre produkter.

Lige nu er jeg rigtig glad for mange af de ting vi har på siden, men der er helt sikkert plads til ekstra mange dejlige ting. Jeg drømmer om at have et hav af sæber at vælge imellem, endnu flere lækre håndklæder, måske endda nogle med print eller mønster på, men mest af alt glæder jeg mig til at finde tilbehør til badeværelse. Spejle, tandbørsteholdere, ansigtsmasker og lignende.

Jeg har faktisk lavet en ny kategori her på bloggen, som hedder Frotte.dk. Det virker måske sådan lidt mærkeligt, men jeg tænkte, at det måske ville være meget spændende for nogen af jer at læse om processen og mine tanker om at være medejer af en virksomhed. Så i den kategori vil alle indlæg om Frotte, være samlet.

RABATKODEN
Som tak for støtten synes jeg, at i skal have en rabatkode på 10% på alt inde på Frotté.dk . Koden er: blogjuli. Koden gælder resten af juli måned.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *