Rabatkode til Frotte.dk

rabatkode til frotte.dk

Rabatkode til Frotte.dk

Som i ved er jeg jo meget glad for min webshop, Frotte.dk. Jeg synes jo selv, at vi har nogle lækre produkter på siden, og så er jeg bare så glad for at være igang med at blive en rigtig business woman. For det er faktisk min aller største drøm at blive det.

Fordi jeg så godt kan lide jer, der læser med her på bloggen, vil jeg selvfølgelig gerne give jeg er rabatkode på 10% til Frotte.dk. Koden er Frotte2016, og gælder resten af året. Så hvis du mangler lækre duftlys, sæber eller håndklæder, kan du altså spare lidt penge på din bestilling :-)

Udover det, har vi faktisk også en konkurrence kørende på vores facebookside. Du kan nemlig lige nu vinde et håndklædesæt i en valgfri farve. Se konkurrencen på vores facebookside her. Det er jo gratis at deltage, men der er jo en chance for, at man rent faktisk vinder.

Og så synes jeg faktisk, at i skulle tage at følge os på Facebook. Mest af alt fordi, jeg gerne vil have mange likes haha :-) Men også fordi vi faktisk har konkurrencer ret tit derinde. Hvem kan ikke lide konkurrencer?

Læs også: Den lækreste håndcreme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *