Mit værelse: Pyntestige

pyntestige fra house doctor

Pyntestige

Nu føler jeg endelig, at jeg er klar til at vise jer nogle billeder fra mit værelse i Århus. Jeg ved ikke om jeg har fået det sagt, men jeg har et værelse på 15 kvm, så det er ikke fordi jeg kan være ligeså kreativ med indretningen, som jeg havde håbet på. Dog er jeg blevet ret så tilfreds med resultatet, selvom jeg aldrig tror, jeg bliver sådan HELT tilfreds – der er altid en masse små ting, som man gerne vil lave om på.

Men her ser i nogle billeder af min fine pyntestige fra House Doctor. Da jeg så den udenfor Plint i Århus, vidste jeg bare, at jeg måtte eje den. Jeg er nemlig helt vild med træ og natur i indretningen, hvilket i helt sikkert vil komme til at kunne se, når jeg viser jer flere billeder fra værelset. Men ja, jeg blev smask forelsket, og besluttede mig for, at den skulle stå ved siden af min seng, så jeg kunne hænge min Hey There Hi lampe derpå.

Udover den fine lampe har jeg også lige nu min Hay maske og min Kay Bojesen abe til at hænge på pyntestigen. Der vil helt sikkert komme nye ting på stigen, og der vil helt sikkert også blive flyttet rundt på tingene, så næste gang hænger der måske noget helt andet.

billede af grønland

Ved siden af den fine pyntestige har jeg et billede af Grønland til at hænge. Det er faktisk ikke fordi Grønland betyder noget specielt for mig, for jeg har faktisk slet ikke været der. Men for nogle år siden så jeg billedet i en genbrugsbutik til omkring 20 kr for ramme og det hele! Det var for billigt til at sige nej til. Og jeg har simpelthen været så glad for billedet. Det passer vildt godt til resten af indretningen, og jeg får tit komplimenter for det fine billede.

Jeg kunne også vildt godt tænke mig et kort over Danmark eller Århus på et tidspunkt.

pyntestige

Indlægget indeholder affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *