Den mærkeligste men fedeste serie

preacher

Preacher

Ok, vi ved allesammen godt, at jeg er lidt af en serienørd, og derfor har jeg endnu et indlæg til jer om en ny serie. Der er jo sommerferie nu, og derfor har man jo lidt ekstra tid til at få se nogle lækre serier.

Denne gang vil jeg gerne snakke om en meget underlig serie, som virkelig også er for sygt fed. Serien hedder Preacher og man kan se den på Viaplay. Serien er som sagt helt ny, og der kommer et nyt afsnit hver mandag i Danmark.

Læs også: Et talkshow du bare skal se!

Faktisk var det en ret nørdet måde jeg fandt serien på. Jeg sad og stenede på The Walking Deads Facebookside (kæmpe nørd), og de havde slået en video op, med en trailer fra en ny serie. Why not, tænkte jeg og trykkede play. Trailer var for sindsyg og fyldt med blod – ligesom jeg kan lide det haha. Der stod også på siden, at denne serie skulle være den nye hit serie, så jeg var hurtigt fanget.

Jeg så de første to afsnit og syntes egentlig, at det hele var lidt underligt. Jeg anede nemlig slet ikke, hvad serien handlede om, men jeg vidste bare, at jeg var helt vild med den! Så jeg kan med sikkerhed anbefale Preacher, hvis du er til mærkelige ting, blod, skøre personligheder og spænding.

Læs også: Appen til dig der er vild med serier

Jeg tror så småt, at jeg er ved at finde ud af hvad serien handler om, men jeg vil faktisk ikke afsløre for meget, da lidt af det sjove går af serien, hvis man ved for meget af handlingen fra start. Jeg kan sige, at serien handler meget om det onde og det gode, og der er overnaturlige elementer med på den fede måde, ikke på Twilight måden ;-)

Hvis du synes det lyder lidt spændende, kan du se traileren lige her.

Husk forresten, at jeg har en rabatkode til Frotté.dk lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *