Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Appen til dig der elsker planter - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Appen til dig der elsker planter

plante app

Plante app

Det er ikke ufattelig længe siden, jeg delte en app med dig, som er helt perfekt, hvis du elsker serier. Personligt kan jeg vildt gode lide at finde nye apps, som gør mit liv en smule lettere. Og nu har jeg faktisk fundet en ny app, som helt sikker gør tilværelsen bedre, og så er den god, hvis du har hukommelse som en dør.

Denne gang vil jeg gerne dele en plante app med dig. Måske er du ikke ligeså tosset med planter som jeg er, men måske du har et par stykker hos dig? Måske er du ligeså skør med planter som jeg? Denne app er perfekt til dig uanset om du har 2 planter eller 30.

Læs også: Appen til dig der er vild med serier

plante app

Plante appen hedder “WaterMe”, og er simplet fortalt en app, som minder dig om at vande dine planter regelmæssigt. Da jeg har vildt mange planter hos mig, kan det være svært at huske på, hvornår jeg sidst vandede de forskellige planter. For alle planter skal jo ikke vandes på samme tidspunkt. Her er appen genial!

Du tager et billede af din plante, giver den et navn og vælger hvor mange dage der skal gå imellem hver vanding. Simple as that! Som du kan se, giver jeg ikke mine planter de mest seriøse navne. Appen kommer så op og fortæller dig, når det er tid til at vande de forskellige planter. Når du har vandet de planter der skal vandes, trykker du på dem inde på appen, og så registrerer den vandingen.

Læs også: Mit værelse: Bordet og planter

plante app

Læs også: Fede kaktus billeder

Denne app er så god, hvis du spørger mig. På grund af denne app, er der større sandsynlighed for, at dine planter ikke dør af mangel på vand.

Kender du appen?

4 thoughts on “Appen til dig der elsker planter

 • Reply Nivikka 16. maj 2016 at 23:01

  YESS tusind tak! Er den største plante-morder, desværre, for jeg elsker virkelig planter… Og har et par grønne nogle af slagsen, som godt kunne trænge til lidt vand. Jeg har det bare med at glemme det hele tiden – så det er liiige den app jeg går og mangler :D

  HOPELESSWANDERER

  • Reply anne-dorthe 17. maj 2016 at 17:19

   Ej hvor fedt, at du kan bruge appen! Var lidt nervøs for, at folk ville synes det var fjollet :-D Håber dine planter overlever!

 • Reply Pernille Kit Larsen 7. juli 2016 at 11:39

  Tak for dit forslag. Jeg er heller ikk altid lige god til huske vandet mine. Måske skulle jeg selv skrive om denne gode app som du har fundet. Jeg elsker også sidde og studere app 😀😀😀

  • Reply anne-dorthe 7. juli 2016 at 13:17

   Det er virkelig en super god app! ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *