Jeg har en kæmpe krise lige nu..

lille-planteLidt i panik over fremtiden

I går var virkelig en af de der dage, hvor jeg gik i panik over mit liv.

Hvad skal jeg?

Jeg sidder i den situation, at jeg skal til eksamen om ca. tre måneder. Og jeg er ærligt talt ved at gå i panik over det. Jeg har nemlig aldrig i mit liv været bange for at dumpe en eksamen. Men det er jeg nu. Det er helt oprigtigt, og ikke en af de der gange, hvor man pisker sig selv op til at være nervøs. Nej, denne gang mener jeg det virkelig.

Men hvis jeg så består min eksamen, kommer det næste, jeg frygter rigtig meget. Jeg ved nemlig ikke 100%, hvad jeg skal efter min uddannelse. Lige nu er jeg ved at finde ud af om jeg skal læse til multimedie integrator. Men hvis jeg mærker sådan helt efter inde i maven, er det i virkeligheden slet ikke noget jeg har lyst til. Det er mere bare for, at have noget mere på cv’et.

Læs også: Hvordan ser mit 2017 ud?

Det jeg i virkeligheden allerhelst vil lave om tre måneder, er at arbejde på Frotté.dk og her på bloggen. Desværre er det bare ikke realistisk lige nu. Der er ikke nok penge fra Frotté.dk til, at jeg ville kunne få en løn, og der en med sikkerhed slet heller ikke nok penge i bloggen til, at jeg ville kunne leve af det.

Alt det her kører rundt i mit hoved hver eneste dag. Og det er bare ikke sjovt.

Jeg ville virkelig ønske, at jeg var en af dem, der vidste hvad jeg ville. Så kunne jeg uddanne mig til pædagog, få et job – og så ville det ellers køre derud af. Men det er ikke det jeg vil. Jeg vil arbejde med vores webshop – måske kan man kalde det webshop maneger? Men der er desværre bare ingen webshop manager uddannelse.
panik

For at være helt præcis, vil jeg meget gerne arbejde med:

« Facebook, Instagram og andre sociale medier

«  Fotografering og photoshop

«  Opdatering af produkter

«  Tekstskrivning

«  Indkøb

Faktisk er det mange af de ting, der hører med til at have en webshop, som jeg gerne vil.

Læs også: Jeg kunne godt tænke mig..

Og det handler ikke om, at jeg ikke vil arbejde for andre, for det har jeg bestemt ikke noget imod. Det handler om, at min drøm er, at jeg kommer til at lave alle de her ting for Frotté.dk, da det jo er min hjemmeside.

Jeg er vokset op med to selvstændige forældre, der arbejder røven ud af bukserne. Det har igennem min opvækst smittet vildt meget af på mig, for lige nu drømmer jeg ekstremt meget om at være selvstændig. Og jeg har med egne øjne set, at det sjældent er en leg at være selvstændig. Men alligevel er det altså min største drøm.

So there you have it. Jeg panikker forsat.

sød-plante

2 thoughts on “Jeg har en kæmpe krise lige nu..

 • Reply Kirsten Ida 15. januar 2017 at 22:52

  Hej med dig :-) Det er da en dejlig ting, at du er ved at være færdig.
  Tillykke med det. Tænker det ville være en god idé at komme ud og prøve nogle af de ting du tænker på – du kan ikke vide om det er noget før du har prøvet det. Og det kan også være at du finder ud af at det ikke er noget, men så kan du tage den derfra. Men synes ikke du skal gå ind til noget, som du egentlig ikke har lyst til.

  At finde et job og så arbejde hen imod det Frotté du skriver om. Det virker til at gøre dig rigtig glad. Jeg selv arbejder med min egen virksomhed. Men er ved at finde et deltidsjob så jeg kan betale husleje.

  Held og lykke med det

  • Reply anne-dorthe 16. januar 2017 at 10:11

   Hejsa. Mange tak for din kommentar! Faktisk har jeg allerede prøvet tingene af – jeg har haft et fritidsjob og en praktik periode, hvor jeg har arbejdet med tingene. Så jeg er faktisk helt sikker på, at det er noget for mig. Men det kunne godt være, at jeg, som du siger, skulle finde mig et job – så jeg også har råd til huslejen :-)

   Igen, mange tak for dine gode råd. Jeg sætter pris på dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *