Hvad sker der i mit liv lige nu?

Kaffe, plante og magasin

Hverdag, Frotté og Formland

Det er ret længe siden, at jeg er kommet med en opdatering på, hvad jeg egentlig render rundt og laver, så nu tænkte jeg, at det var på tide.

Så hvad søren går jeg rundt og laver lige for tiden?

Jo altså, jeg bor stadig i hyggelige Åbyhøj lidt væk fra Århus C. Jeg er stadig glad for vores lejlighed og mit dejlige store værelse. Så der er alt jo godt.

Læs også: Det dummeste væddemål

planter på formland

Jeg har fået praktikplads! Det er simpelthen bare så mega sygt fedt. Jeg skal være hos Houseofkids i ca. 3 uger. Det er selvfølgelig ikke så lang tid, men jeg glæder mig bare vildt meget til at skulle derud alligvel. Hvis i følger med på min snap (annead), så i måske også for et par uger siden, at jeg var ude på besøg hos dem. De var bare så søde!

Der bliver stadig tænkt rigtig meget på Frotte.dk, som endelig er i luften! Da den første ordre kom var jeg ved at falde ned fra stolen.  Lige nu går jeg og tænker rigtig meget over forsiden af Frotte.dk. Det er mig, der har lavet billederne på forsiden, og jeg er slet slet slet ikke tilfreds. Any ideas?

Jeg har faktisk overvejet at finde en, der måske kunne lave nogle fede billeder for os, så vores forside er lidt mere spændende.

Læs også: SÅ SKETE DET! – Frotte er født.

badeanstalten på formland

Vi har været på Formland for at se om vi kunne finde nogle lækre sager til Frotte, og der er spændende nyheder på vej, som jeg glæder mig rigtig meget til at dele med jer.

Og så har jeg en lille idé i hovedet, som jeg meget snart håber bliver ført ordentligt ud i livet, men mon ikke i hører lidt mere om det herinde, når det sker? ;-)

Læs også: Den lækreste håndcreme

gigi hadid gif

Mig, når det faktisk går ret godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *