Om mit praktikforløb

praktikforløb

Slut med praktikforløb hos House of kids

Sidste uge blev jeg færdig med mit praktikforløb, og nu når jeg skrev om det herinde, tænkte jeg, at jeg også ville komme med et indlæg om, hvordan det hele egentlig har været.

Som i måske ved, har jeg været i praktik hos Houseofkids.dk, som holder til i Odder. Og hvor må jeg bare sige, at de simpelthen er nogle af de sødeste mennesker derude! Jeg blev mødt med et smil hver eneste dag, og det er jo altså bare med til at gøre dagen god fra start af.

Læs også: Tips til dig der skal i praktik

praktikforløb

Det har været SÅ godt!

Stemningen var også altid super god, og der blev tit joket og fortalt fjollede historier, som lige var med til at give et afbræk i arbejdet. Der var god holdånd, hvilket jeg virkelig er fan af.

Læs også: Billedguide til dig der blogger

praktikforløb

Fra første dag, fik jeg nogle konkrete opgaver, som jeg skulle sidde med. Men undervejs blev jeg også spurgt, om jeg ville være med til andre projekter. Så jeg har bla. været med til tage billeder til deres hjemmeside, og jeg fik også lov til at redigerer dem, hvilket var meget fedt at for lov til, nu når jeg rigtig godt kan lide at tage og redigerer billeder i min fritid.

Selvom jeg fik nogle konkrete opgaver, havde jeg faktisk “frie tøjler”. Jeg sad selvfølgelig ikke og lavede ingenting, men bare det med, at der ikke hele tiden er en der holder øje med, er bare super rart. Det viser tillid, hvilket jeg virkelig sætter pris på. Selvfølgelig blev jeg spurgt til hvordan det gik, og undervejs skulle jeg også lave ting om. Det kan måske være super trælst at skulle lave ting om, men faktisk følte jeg mere, at jeg lærte noget af det. Og sådan er det jo også bare med et arbejde – ting skal bare nogengange laves om.

Læs også: Anders og Anders podcast

om praktik

Men det har helt sikkert været opgaverne og de søde mennesker derude, der har været med til at gøre mit praktikforløb helt fantastisk. Jeg har lært ekstremt meget, og så har jeg virkelig fundet ud af, hvilken retning jeg skal gå, når jeg engang er færdig med min uddannelse.

Læs også: Sol og palmer… og kællinger

om praktik

Faktisk er der kun én negativ ting, jeg kan komme på. Og det var turen derud. Jeg cyklede nemlig i ca. 20 minutter ned til bussen, tog bussen i ca. 40 minutter, og gik i 20 minutter op til selve firmaet. Det var lidt skod, men det var det hele værd! Så lad os ikke dvæle ved det negative ;-)

*Og nå ja, som lille bonus, havde de været så søde at give mig den fineste kaktus og en super sødt kort, som i kan se på billederne.

Læs også: Efterårs ønsker

praktikforløb

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *