Sol og palmer… og kællinger.

Olsen banden plakat

Den skønneste Olsen banden plakat

Sikke en god uge det har været. Jeg er er blevet færdig med min praktik, hvilket selvfølgelig er en smule trist, da jeg var vildt glad for, at være derude. Men trods et trist farvel, har jeg jo lært så meget derude, at jeg næsten ikke kan være trist i denne uge. Udover det, har det bare har været en uge med godt humør, og lykke over, at det endelig er blevet efterår. Jeg føler mig bare lidt mere som mig selv i efteråret. Er der andre der har det sådan?

Nu er det fredag, og det skal bare nydes i stor stil!

Læs også: Efterårs ønsker

Olsen banden plakat

Jeg har slet ikke fået vist jeg én ud af de tre vildt fede plakater jeg har fået i gave af Citatplakat.dk. 

Sol og palmer… og kællinger. Bliver det bedre? Hvem er ikke vild med et godt citat, og så på en plakat.

Jeg er simpelthen helt tosset med denne plakat med citat fra Benny Frandsen fra Olsen Banden, og griner lidt indeni hver gang jeg læser den op for mig selv. Det er da bare lidt sjovt.

Læs også: Mit værelse: Pyntestige

Olsen banden plakat

Da jeg så, at de havde citater fra Olsen banden filmene blev jeg helt varm indeni. Som de fleste andre danskere, ELSKER jeg Olsen banden filmene helt vildt. Det er jo film, man er vokset op med, og har set igen og igen siden man var helt lille. Og faktisk har Benny altid været min favorit, så jeg var selvfølgelig nødt til at bestille en hjem med et citat fra ham.

Udover denne plakat har jeg også modtaget to andre, som i selvfølgelig nok skal få at se. Problemet er bare, at jeg ikke har nogle rammer, der passer i størrelsen, så det skal jeg lige have købt mig før, jeg sådan for alvor viser jer dem. Men jeg var bare nødt til at vise min yndlings af de tre – den er da for god.

Læs også: GOODIEBOX SEPTEMBER

Olsen banden plakat

Plakaterne er fået i gave, og indlægget indeholder affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *