Nyt til det nye badeværelse

rosa håndklæder

Det er altså bare så rart at være på plads med næsten alt i den nye lejlighed. Især badeværelset er jeg rigtig glad for. I ved jo nok allerede nu, at jeg elsker hudpleje, og hvem elsker ikke også bare tiden ude på badeværelset sådan generelt? Det gør jeg. Jeg elsker at stige ud af badet, og føle mig helt frisk.

Jeg vidste med sikkerhed, at jeg skulle have nogle af de ting, som vi har inde på Frotte.dk på mit badeværelse. Én ting, jeg med sikkerhed skulle have var nogle af vores håndklæder. Først ville jeg egentlig kun have haft hvide håndklæder, men her på det sidste har jeg været helt tosset med farven rosa. Derfor besluttede jeg mig altså for at tage et sæt i rosa. Og det er jeg meget glad for, jeg gjorde, for de er virkelig fine.

I kan se håndklædet på billedet ovenfor. Farven er lidt lysere i virkeligheden, end den er på mit billede – det var lige lyset ;-)

Læs også: Nye ting fra Søstrene Grene til den nye lejlighed

Håndklædet er fra Queen Anne og er i en virkelig god kvalitet – det er blødt og lækkert, og så er det jo bare en super fin farve.

badeforhæng til et nyt badeværelse

Det næste jeg vidste, jeg med sikkerhed skulle have på mit badeværelse, var et af vores bruseforhæng fra Lord Nelson. Jeg valgte at tage et i hvid, for at få så meget lys ind på badeværelset som muligt. Og så kører jeg ikke rigtig med farver på badeværelset, bortset lige fra de rosa håndklæder. Men jeg har som sådan ikke noget tema, og derfor var det logisk for mig at gå med det hvide.

Badeforhænget er en god kvalitet, og så tørre det faktisk overraskende hurtigt synes jeg. Striberne i stoffet er med til at give lidt spil til bruseforhænget, hvilket jeg synes er meget fint.

Læs også: Flere fantastiske ting fra Søstrene Grene

bruseforhæng

På mit badeværelse har jeg vinduet i brusekabinen, og derfor ser det super pænt ud, når bruseforhænget er trukket for – lyset stråler nemlig igennem og giver et virkelig flot spil i bruseforhænget (giver det mening haha)

Det er faktisk lidt sjovt for mig sådan at dele ting fra badeværelset, for det har jeg aldrig rigtig delt med jer før. Men selvfølgelig er badeværelset også en del af kategorien ‘Interiør‘, og derfor skal der selvfølgelig også vises fine ting derfra.

Læs også: Her skal du købe billige planter i Århus

Håndklædet og bruseforhænget er fra min webshop Frotte.dk, hvis i skulle være interesserede.

hvidt-bruseforhæng

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *