Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Nye udfordringer i det nye år - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Nye udfordringer i det nye år

 

golf

Et år med ny udfordringer

Nu har jeg allerede fortalt jer om nogle ting, jeg meget gerne vil nå inden 2017 er omme. Men faktisk har jeg også tænkt lidt på, om man skulle udfordre sig selv lidt i det nye år. Simpelthen gøre noget, man ikke kan i forvejen, eller ikke  har prøver før.

For eksempel kunne jeg godt tænke mig at rejse til udlandet helt alene – det tror jeg nemlig kunne være en rigtig god udfordring for mig, da jeg er ret god til at støtte mig op af andre mennesker.

Det kunne også være sjovt med lidt sport. Fodbold har jeg prøvet, så den tror jeg måske jeg springer over.

Her forleden spurgte min veninde mig faktisk, da jeg fortalte hende, at jeg ville skrive dette indlæg, om jeg nogensinde havde prøvet at spille golf. Jeg fortalte hende, at jeg havde spillet det på Wii, men aldrig i virkeligheden med golfudstyr, golfbolde og alt det der hører med. Hun fortalte mig, at det faktisk var overraskende sjovt i virkeligheden.

Så måske jeg skulle finde mig et sted i Århus, hvor man kan prøve at spille golf, og så kan jeg måske lokke mig veninde med mig. Selvom jeg tvivler på, at hun har golfudstyr eller golfbolde haha :-). Men man kan selvfølgelig finde golfudstyr på nettet, og man kan med sikkerhed også finde golfbolde til gode priser.

Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at lave et par Youtube videoer her til siden – det er nemlig noget, jeg synes er vildt grænseoverskridende. Så måske 2017 er året for videoer på bloggen.

Har du nogle udfordringer til 2017?

golfbolde

 

sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *