Nye møbler til det nye værelse

flet skammel

Et godt miks af gamle og nye møbler

Da jeg var i Frederikshavn i sidste weekend, for at fejre mine forældres fødselsdage, fortalte min mor mig om en ny smart genbrugsforetning, der lige var åbnet. Der skulle vi da bestemt hen, for jeg elsker en god blanding af genbrugsfund og nye møbler. Og så gjorde det jo heller ikke så meget med lidt nyt, nu når jeg har lidt mere plads på mit nye værelse.

Butikken var så fin, og jeg fik købt mig skamlen, som i kan se på billederne. Jeg kan virkelig godt lide det gamle look skamlen har, og så syntes jeg bare generelt, den var så fin, at jeg ikke kunne leve uden den.

genbrugsskammel

Men som sagt kan jeg rigtig godt lide at mikse nye og gamle ting, da jeg synes det gamle giver lidt sjæl, men det nye er med til at holde det moderne og smart. Så jeg går bestemt ikke kun på jagt efter gamle ting i genbrugsbutikker, men også nye ting, gerne fra nettet – det er jo så nemt ;-)

skammel med flet

Jeg har kigget lidt på Unoliving.com, som sælger et kæmpe udvalg af møbler og lækre nipsting. De har en masse forskellige ting, så hvis du er mest til det lyse look, er der noget for dig. Hvis du, som jeg, elsker lidt rå og mørke ting, kan du også sagtens finde noget hos dem.

skammel

Da jeg sad og kiggede lidt rundt på deres hjemmeside, fandt jeg nogle vildt fede ting, lige efter min smag. Og jeg har derfor fundet et par af de ting, for at vise dig dem.
fede møbler

Trappestigen er så fed, og jeg kunne lige se den som sengebord med en bog, en plante og andet godt på. Trappestigen kunne selvfølgelig også bare bruges som skammel, men jeg kan nu meget godt lide, at bruge sådanne ting til opbevaring af planter og lignende nips.

Bordet er så lækkert og råt – lige efter min stil! Stolen er også super flot og elegant, og så kunne den godt lige stå i et hjørne på mit værelse, så jeg kunne sidde og få læst en af de mange bøger jeg har. Lammeskindet måtte bestemt også gerne bo på mit værelse. Jeg har nemlig længe gået og sukket over et så flot lammeskind, som det fra Unoliving. Det kunne være så flot på gulvet eller hen over en stol.

Er du mest til helt nye møbler, kun gamle, eller et godt miks af begge dele?

Annonce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *