Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Ny kaktus - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Ny kaktus

kaktus

Planter er noget af det bedste jeg ved. Jeg elsker at se på dem, og jeg elsker hyggen ved at passe dem. Det har faktisk været ret hårdt for mig, at skulle forlade alle mine dejlige planter der hjemme, nu når jeg bor på skolehjem i Århus. Men så bliver jeg jo til gengæld super glad, hver gang jeg ser dem, når jeg er hjemme i Frederikshavn. Og heldigvis for mig, er jeg jo kæmpe fan af kaktusser, som ikke kræver en masse vand, så jeg kommer ikke hjem til visne planter, som jeg ellers frygtede, at jeg ville.

Jeg var med min kære mor inde i Inspiration, hvor jeg fandt denne smukke kaktus. Det er altså ret farligt, at Inspiration er begyndt at sælge planter, for når det kommer til planter, kan jeg ikke modstå fristelsen. Den søde ekspedient fortalte os også, at de forskellige planter blev revet væk, så jeg er altså ikke den eneste der har en svaghed for flotte planter.

Jeg havde aldrig set en kaktus som denne, så jeg blev ret hurtigt vild med den. Og så koste den kun sådan 35 kr eller noget i den stil! Så hvis du, som jeg, elsker kaktusser, ville jeg råde dig til at tage i Inspiration og kigge.

kaktus fra inspiration

flot kaktus

kaktus

kaktus fra inspiration

kaktus

kaktus

Se flere af mine planter i kategorien PLANTER OG BLOMSTER.

2 thoughts on “Ny kaktus

  • Reply Selma 23. januar 2017 at 18:26

    Hvad hedder denne kaktus?

    • Reply anne-dorthe 23. januar 2017 at 18:54

      Hej Selma. Det ved jeg desværre ikke :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *