Nu skal der snart flyttes

skåle til køkkenet

Skåle og andre køkkensager på værelset

Puha, nu er der godt nok ikke længe til, at jeg skal flytte. Jeg er bare så spændt!

Noget af det, der har været rigtig sjovt ved at skulle flytte, har selvfølgelig været indkøbsdelen. Jeg har nydt at skulle købe sofa, sofabord og en masse god nips. Selv en ting som et opvaskestativ kan gøre mig glad. Jeg har købt mig et rigtigt fint et fra Joseph Joseph, som er super praktisk.

Læs også: Nye ting fra Søstrene Grene til den nye lejlighed

skåle

Mit nuværende værelse roder ret meget lige nu. Det plejer det også at gøre, men lidt mere nu, når jeg skal flytte hehe ;-) Jeg er nemlig så småt begyndt at pakke småting sammen, såsom skåle og lignende ting fra køkkenet. Så alle de ting er inde på mit værelse lige nu. Det gør nu ikke så meget, for i morgen tager jeg med mine forældre hjem til Frederikshavn, og så kommer jeg først tilbage til Århus, når jeg skal flytte.

Læs også: Flere fantastiske ting fra Søstrene Grene

Der står også en del nye køb såsom noget sengetøj og en sæbedispenser. Men selvom, jeg har ret mange ting til den nye lejlighed, kan jeg ikke lade være med at finde endnu flere fine sager på nettet, som jeg gerne vil have. For eksempel kunne jeg vildt godt tænke mig en flot brødrister, nogle spejle og flotte vaser – man kan aldrig få nok flotte vaser. Jeg har kigget lidt hos Praeg-living.dk, som har så mange fine sager. Klik her, hvis du også kunne bruge nye lækre sager til din bolig.

mange skåle

Indlægget er lavet i samarbejde med Praeg-living.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *