Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
Chill dag - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Chill dag

norse projects tøj

Nogle dage magter man slet ikke noget, og har egentlig aller mest lyst til at ligge under dynen og se Netflix. Men når det er tirsdag og skole eller arbejde kalder, kan man jo ikke rigtig bare blive hjemme og chille. Man må nogle gange tage sig sammen og komme afsted alligevel.

Sådan nogle dage har de fleste nok engang imellem. Jeg har dem i ny og næ, og for at være ærlig, så har jeg slet ikke lyst til at gøre noget ud af mig selv de dage, men samtidig føler jeg heller ikke rigtig, at jeg kan smutte i skole med joggingbukser og en alt for stor sweatshirt. Selvom man ikke orker, vil man jo alligevel gerne se lidt normal ud.

Når jeg har de dage, finder jeg noget behageligt tøj, som jeg samtidig synes ser godt ud. For man kan faktisk sagtens se godt ud, selvom man føler sig lidt meeeh-agtig. Se bare de fine ting fra Norse Projects. Tøjet er totalt chill, men samtidig super fint. En dejlig blød trøje, en varm hue og et lækkert tørklæde, som man rigtig kan putte sig i, når man føler sig lidt meeeh (i kender godt meeeh-følelsen, ikke?).

Klik her, hvis du vil se mere tøj fra Norse Projects.

sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *