Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
New York 2014 #5 - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

New York 2014 #5

IMG_9454 IMG_9455

Metroen kan godt være lidt kedelig, men ikke i New York! Her havde de været en smule kreative og lavet fine dyr på væggene.

New York Yankees IMG_9462 IMG_9463 baseball kamp

Vi valgte at se en baseball kamp med The New York Yankees!! Det var så fed en oplevelse og jeg følte mig mere og mere amerikansk for hvert boldkast haha.

Kæmpe sodavand Kæmpe sodavand

Som de fleste nok ved, kan amerikanerne godt lide når ting er store. Denne Cola var kæmpe!

Baseballkamp

Der var rigtig mange mennesker inde og se kampen. Det ser måske ikke så vildt ud på billedet, men i virkeligheden var det helt vildt at se hvor mange mennesker der var samlet på ét sted.

Baseball live IMG_9478

I USA har de mange pauser under film og tv-serier. Men ikke kun i deres film og tv-serier har de pause, det har de også når der vises sport i tv, men det er ikke kun i tv’et de holder pauser. Kampen sætter de dælme også på pause i virkelighedern!

Donut

Man tager ikke til USA og går glip af en lækker donut.

IMG_9481 IMG_9487 IMG_9488

Det var lidt sjovt med hensyn til service i New York. En af mine veninder var lige kommet hjem fra en tur til USA, og hun havde været så begejstret over hvor meget de gik op i god service derovre. Jeg synes det lød super fedt, da jeg elsker god service (hvem gør ikke det?). Jeg blev dog lidt overrasket. De er ikke ligefrem de gladeste når de står ved kassen i supermarkederne. Du får måske et “Hello, how are you” og hvis du er heldig får du et “goodbye” inden de råber “NEXT costumer”. Jeg var en smule overrasket, men man vænnede sig hurtigt til det. Dog vil jeg sige, at de var super flinke i de lidt større kæder såsom MAC og Sephora, der fik man et “Hello Honey, need some help?”.

Læs “New York 2014 #1” her.

Læs “New York 2014 #6” her.

Følg med på Facebook her.

//I don’t think the service was super great in New York. The workers weren’t really smiling or trying to be somewhat nice to you. I did get a “Hello Honey, need some help?” in stores like MAC and Sephora which was really nice. But in supermarkets they weren’t to happy to see you haha.//

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *