Nem og lækker LCHF salat

lchf salat

LCHF salat

Jeg tænkte at i lige skulle have en lille opdatering mere på LCHF kuren, som jeg er på. Det går faktisk super godt stadig, jeg har ikke snydt og jeg nyder at finde nye opskrifter på nettet. Pinterest er virkelig min ven, når det kommer til idéer til aftensmaden.

Læs også: Jeg er startet på en ny kur!

Nu siger jeg godt nok, at jeg nyder at finde forskellige opskrifter på nettet, men faktisk er der en ting, som jeg har spist hver eneste dag i denne uge. Kålsalat. Jeg er pjattet med hvidkål! Så hver dag til frokost har jeg skåret mig noget hvidkål og spist forskelligt tilbehør dertil.

På billederne ser i en af mine mange forkskellige versioner af kålsalat. I denne LCHF salat er der hvidkål, tomat, peberfrugt, stegt kylling, svampe og lidt ost på toppen. Kyllingen er selvfølgelig stegt i en god mængde smør – lige der elsker jeg virkelig kuren! Alt er virkelig bare bedre, når det er stegt i smør.

Læs også: Hvordan går det med den nye kur?

Som sagt har jeg lavet mange forskellige versioner af salaten, da jeg jo nødig skulle blive træt af kål. Jeg er også begyndt at lave en hjemmelavet mayonnaise med sennep, som jeg bruger som dressing – den er virkelig god.

I aften skal jeg have kylling med smøreost og jalapenos, og bønner og svampe som tilbehør. Det bliver bare lækkert (håber jeg)

Læs også: Opskrift på LCHF lasagne

salat med kål

Læs også: Hvordan går det lige med kuren?

Btw… Hvis i ikke har set det, har jeg en rabatkode på 10% til Frotte.dk. Find rabatkoden her.

2 thoughts on “Nem og lækker LCHF salat

  • Reply Venterpaavin 15. juli 2016 at 22:57

    Den ser rigtig lækker ud (:

    – K

    • Reply anne-dorthe 16. juli 2016 at 16:50

      Det er den bestemt også ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *