Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
En billig og god øjenskygge palette - AnneDortheAndersen.dk
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/annedortheandersen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

En billig og god øjenskygge palette

morphe øjenskygger

Disse Morphe øjenskygger er ret vilde

I ved nok efterhånden, at når det kommer til makeup, er øjenskygger en af mine yndlingsting. Så da jeg igen og igen så NikkieTutorials på Youtube bruge forskellige produkter fra Morphe, blev jeg noget nysgerrig. Jeg legede selvfølgelig Sherlock Holmes (forestil dig detektiv emojien), for at finde mere info om dette, i min verden, nye makeup mærke.

Mine detektivevner fandt ud af, at Morphe åbenbart er noget af et kultprodukt.

Og jeg har det altså med at falde for diverse kultprodukter. Det er bare så svært at modstå, når SÅ mange beauty-typer snakker om et eller flere gode produkter. Så jeg lod mig rive med, og gik ind på Beautybay.com for at købe mig noget fra Morphe.

Læs også: Makeup fra NYX

morphe øjenskygger

Efter ca. to uger lå der så en seddel i postkassen om, at min pakke var kommet. I pakken var der den skønneste palette med Morphe øjenskygger og lidt børster fra samme mærke.

Det første jeg testede var faktisk børsterne. Jeg skulle lige mærke, hvordan kvaliteten var, nu når de var ret billige. Men jeg synes at kvaliteten er helt fin. Det næste der skulle kvalitetstjekkes var selvfølgelig øjenskyggerne.

DE ER SÅ GODE. Og flotte, selvfølgelig. Øjenskyggerne har en super god pigmentering, og så er de bløde som en barnenumse. Må man sige det om øjenskygger?

Læs også: MAC Strobe Cream

Morphe palette

Men det bedste ved det hele var jo, at Morphe øjenskygger ikke kun er gode. De er også vildt billige. Denne fine palette koste mig kun 109 kr. Det er altså vildt billigt for 12 lækre øjenskygger. (OPDATERING: De har sat prisen en lille smule op, men de er stadig billige)

Hvis du overvejer at købe paletten, kan du som sagt finde den på beautybay.com, men der er vist også et par danske hjemmesider der sælger den nu. Paletten jeg købte hedder 12s.

Så jeg kan roligt anbefale Morphe øjenskygger og faktisk også deres børster. De er nemlig heller ikke særligt dyre, hvilket Nordjyden her synes ret så godt om.

Læs også: Mac pigmenter

morphe øjenskygger

Og bare lige for at få alt på det rene, så købte jeg altså paletten før det dumme væddemål gik igang. Men ærlig talt – jeg havde nok købt en mere bare i andre farver nu, hvis altså ikke det gik ud over aftensmaden.

For lækre opdateringer, kan du følge mig på Facebook her. 

2 thoughts on “En billig og god øjenskygge palette

  • Reply Cathrine 12. august 2016 at 21:29

    Virkelig smuk palette, og til den pris det jo endnu bedre! :D

    • Reply anne-dorthe 12. august 2016 at 22:04

      Ja, er den ikke! Det er altid dejligt, når det er billigt ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *