Lige endnu en palette – Modern Renaissance

øjenskygger

Modern Renaissance palette fra Anastasia Beverly Hills

Okay, nu må det næsten være nok. Jeg har muligvis købt mig endnu en øjenskygge palette. Dog er det ved at være lidt siden, jeg købte den, så det er ikke fordi jeg har købt den nu her. For lige nu går alle mine penge på møbler til den nye lejlighed haha!

Men ja, jeg “kom til” at købe mig endnu en. Men jeg vil gerne lige forsvare det med, at farverne er nogen, jeg ikke rigtig har nogen af i forvejen. Og jeg elsker øjenskygger, så jeg skal egentlig ikke forsvare mit valg om at købe den hehe.

Læs også: Marc Jacobs øjneskygge og ansigts palette

Øjenskygge palette

Øjenskygge paletten er fra Anastasia Beverly Hills og den hedder Modern Renaissance. Navnet skulle eftersigende være inspireret af malerier fra renæssancen, hvilket man også kan se på mange af navnene (eller det har jeg hørt – er jo ikke ekspert i malerier). Uanset hvad, er jeg helt vild med farverne. Kvalitet af øjenskyggerne er helt vild! De er så nemme at arbejde med, og så er de vildt pigmenterede.

Det er første gang, jeg prøver noget fra Anastasia Beverly Hills, så jeg er bestemt positivt overrasket. Det eneste negative jeg kan komme med er, at indpakningen ikke er særlig praktisk. Den er lavet i lyserødt velour, hvilket er super fint, men også meget upraktisk. Den bliver nemlig hurtigt beskidt, men det betyder jo heldigvis ikke så meget for selve øjenskyggerne.

Læs også: Kat Von D – ny øjenskygge palette

modern renaissance anastasia beverly hills

Paletten kan købes i Sephora, dog købte jeg min online fra England, da den så var næsten 100 kr. billigere. Man må jo tænke på økonomien ;-).

Læs også: Den smukkeste highlighter palette fra Sleek

Anastasia beverly hills palette

Læs også: Fodcremen er nu testet!

Er der nogen af jer, der kender til paletten?

modern renaissance palette

2 thoughts on “Lige endnu en palette – Modern Renaissance

 • Reply Johanne 10. marts 2017 at 10:10

  Det er en helt fantastisk palette og er også hurtigt blevet en af mine favoritter. De farver er simpelthen så smukke – for ikke at tale om fløjlsbløde og nemme at blende 😍
  Og nej, man skal aldrig forsvare et køb af en øjenskyggepalette. Man kan aldrig få mange nok 😂

  Johanne | http://www.johannelovesmakeup.dk

  • Reply anne-dorthe 10. marts 2017 at 14:37

   Fløjlsbløde er det helt rette ord! Og nej, man kan aldrig have for mange ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *