Fjollede mobilcovers du må eje

mobilcoverDet mest fjollede mobilcover (I love it)

Lige når det kommer til mobilcovers er jeg altså ret barnlig. Der må gerne være en masse farver, glitter og dyr på. Det er nok fordi jeg er ret simpel, når det kommer til tøj. Jeg kan godt lide sort og hvidt tøj, så måske det er for at kompenserer for de manglende farver? I really don’t know.

Læs også: Nyt mobilcover

mobilcover fra asos

Men ja, mine mobilcovers er ret barnlige, men jeg er vild med det! Det er jo mega sjovt, og så griner folk også altid lidt af dem (og af mig). De vil nok bare ikke indrømme, hvor meget de selv gerne vil have et cover med lyserøde katte, på deres mobiler. For jeg tror bestemt, det er sådan de har det ;-)

Læs også: Det bedste mobilcover

asos mobilcover

Mobilcoveret, som i kan se på billederne, er fra Asos. Asos har nogle af de bedste mobilcovers. Det er så svært for mig, ikke at købe fem af gangen, når jeg shopper på derinde! Men desværre må jeg kæmpe imod. Det går jo ikke, at jeg har et kæmpe lager af fjollede mobilcovers – selvom det ville være ret fedt.

Læs også: Ting du kan lave uden internet

asos mobilcover

Normalt finder jeg billige covers på ebay, men det er ikke altid, at jeg finder det helt rigtige derinde. Jeg kan dog altid finde fede mobilcovers på Asos, og så er de faktisk også helt ok med prisen derinde. Jeg køber aldrig dyre covers, da jeg ved, hvor ofte jeg har lyst til at skifte dem ud. Den ene måned er jeg til glitter og den næste er jeg til søde katte. Så hvorfor bruge en masse penge, når jeg skifter dem så ofte?

Læs også: Lækker ny t-shirt

mobilcover fra asos

Coveret, som i kan se på billederne, skulle hjem og bo hos mig. Først og fremmest syntes jeg bare, at det var vildt fint og jeg var vild med den lyserøde farve. Men jeg må indrømme, at der var en helt bestemt grund til at jeg købte det. “You used to call me from your SHELLphone” – er jeg den eneste der synes, at det er lidt sjovt? Get it?

Læs også: Ugens ønsker

mobilcover

Læs også: Et talkshow du bare skal se!

sødt mobilcover

↑Et lille slideshow med de dejligste mobilcovers fra Asos. Klik på billedet og du sendes videre til det mobilcover du klikkede på ↑

Indlægget indeholder affiliate links.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *